Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Zasilani penez do zahranici
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 15 Led 2006 20:23
- Nahlásit

Mám docela problém se zasíláním peněz za přuhlášky na zahraniční výstavy. Problém tedy není samotné zaslání peněz - poplatky ve výši cca 500,- Kč se mi ale zdají dost vysoké. Nemáte někdo zlepšovák???

shiba
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:59
- Nahlásit

No já nevím, ale na poště platím za složenku kolem 50 Kč... Proč 500? Jinak na většině výstav platím v den výstavy, jenom pokud je velký rozdíl, tak to pošlu. A třeba v Katowicích (nejen) vůbec peníze předem od cizinců nechtějí.

Anonymní
# Zasláno: 16 Led 2006 19:24
- Nahlásit

na Slovensko platím Eurožirem na poště za cca 50 Kč, do Polska platím buď na místě (pokud není zvýšený poplatek) nebo jsem i posílala peníze na adresu organizátora složenkou. Vždy došlo. Jinam nemám zkušenosti

Anonymní
# Zasláno: 17 Led 2006 10:59
- Nahlásit

No vidíte - já jsem zvyklý platit všechno skrze mojí banku.

Na té poště jde platit i na účty ve formátu IBAN???

Anonymní
# Zasláno: 17 Led 2006 12:17
- Nahlásit

Anonymní
Mám před sebou složenku Eurogiro, kterou mi dali na poště. Uvádí se odesílatel, adresát, číslo účtu příjemce platby (IBAN), název a adresa banky příjemce, zpráva pro příjemce platby, poukázaná částka, měna, poplatky (zda je platí odesílatel, nebo příjemce).

OldaP
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Díky za informace (pak, že tahle fóra nejsou k ničemu).

shiba
Člen
# Zasláno: 17 Led 2006 21:25
- Nahlásit

OldaP
Musíte znát IBAN i SWIFT kód, aspoň ho po mě chtějí. Daleko jednodušší je posílat peníze na adresu než do banky. A cena je stejná.

Anonymní
# Zasláno: 19 Led 2006 19:16
- Nahlásit

Tak to já do zahraničí - SK posílám peníze v obálce spolu s přihláškami jako cenné psaní.Je to rychlé, všechno při jednom a nikdy se mi nic neztratilo.V Čechách samozřejmě mjsí člověk platit složenkou, ale do Polska to většinou nechávám až na místě.

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2006 19:21
- Nahlásit

Já zahraničí platila téměř vždy kartou a nemůžu si stěžovat. Jednou taky bankovním převodem, ale z výše poplatku jsem měla menší srdeční slabost.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání