Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / NVP Olomouc
Autor Zpráva
Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 16:40
- Nahlásit

Nebyli jste tam nekdo dnes? Slysela jsem ,ze to byla hruza!!! My jedeme zitra, tak se docela desim....

suesie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 17:26
- Nahlásit

Dannie
Jak je to jako myšleno, hrůza? My se tam taky zítra chystáme.

Dannie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 17:30
- Nahlásit

No vsichni rikaji,ze tam bylo narvano k prasknuti, ze ani nestali u svyho kruhu ale v nem!!! A ze pry nekteri se ani nedostali dovnitr do haly, ze byli venku na mraze!!! Tak chci vedet, co je na tom pravdy...

suesie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 18:37
- Nahlásit

Dannie
No tak vzhelem k tomu, že je tam přihlášených 2626 psů, bych tomu snad i věřila. I když se modlím, aby to zítra tak hrozný kdyžtak nebylo. Je to naše první výstava, a tak bych si to nerada zprotivila hnedka od začátku.
Pokud se nepletu, tak máš boxerku, viď? A vystavujete taky? To budete zřejmě s námi v kruhu? 11?

Lenka + T.
# Zasláno: 14 Led 2006 19:06
- Nahlásit

Bylo to tam dost stísněné, venku se snad nikdo nevystavoval, venku byly jen stánky. Jela jsem se podívat, ale radši jsme většinu doby strávila venku, protože vevnitř se člověk moc nevešel.

Anonymní
# Zasláno: 14 Led 2006 19:35
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
nenašlo by se u někoho místečko v autě na zítřejší výstavu? Rozbilo se mi auto a nikdo ho do zítra nestihna opravit. Samozřejmě ráda přidám na benzím. Bydlim v Praze a byla bych Vám moc vděčna. dogoss@post.cz

Gabriela
Člen
# Zasláno: 14 Led 2006 19:37
- Nahlásit

Ahoj lidičky,
nenašlo by se u někoho místečko v autě na zítřejší výstavu? Rozbilo se mi auto a nikdo ho do zítra nestihna opravit. Samozřejmě ráda přidám na benzím. Bydlim v Praze a byla bych Vám moc vděčna. dogoss@post.cz

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání