Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / víkendová národka v Praze
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 14:16
- Nahlásit

Byl jste se někdo podívat? Jaký to na vás dělalo dojem?Byla jsem prvně na takhle velké výstavě - jen na čumendu a můj dojem = NIKDY VÍCE.
Pejsové byli krásní a vpohodě, ale dost mi vadilo, že všude v areálu byla spousta exkrementů (četa nestíhala lítat s lopatou a popelnicí a uklízet). Jsem si myslela,že když se můj pes vykadí, tak je normální to uklidit, jedno jestli na ulici nebo výstavišti
Navíc se moje pejsina vrátila domů zablešená - chápu, je tam obrovské množství psů, uhlídat se nedá všechno, ale stejně mě to nemile překvapilo (z klubové výstavy se nikdy s bleškama nevrátila)
A chování některých (zejména mužských) majitelů vystavovaných psů mi vyráželo dech - to nebyla zábava a radost, to byl boj na život a na smrt!

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 14:21
- Nahlásit

My jsme byli. Řekla bych že všechno co kritizuješ se dá vidět na výstavách běžně. My jsme zvyklí po sobě uklízet, jenže narážíme na hromádky jiných...
Známá mi tvrdila, že si z jedné MVP přivezli i "živé lupy" - jakési roztoče v srsti...
A to chování (a vzájemné tajné pomlouvání jednotlivých vystavovatelů) asi nebudu komentovat vůbec. Ze začátku jsem si také myslela, že se tam sejdou lidé se stejnými zájmy, pokochají se pohledem na krásné a našlechtěné psy a popovídají si o tom, co je zajímá...opak je pravdou. Většina jich je nervních, závistivých a pomlouvačných. O to více pak oceňuji mezi nimi výjimky.

monika
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 14:53
- Nahlásit

I já jsem se byla podívat.Chystám se na papíráka a tak se chci nejdříve trošku seznámit s tím co budu absolvovat.Přiznám se, že mě ty hromádky taky dost zaskočily, ale jinak jsem byla spokojená. Oni lidi jsou různí a všude je něco.Bylo mi řečeno ať si toho nevšímám a jedu si svoje.Nenechte se znechutit, jedzí se tam přece kvůli pesanům a né kvůli lidem.Obdivuj pejsky a na lidi se vykašli.

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:10
- Nahlásit

Monika
Jo, pesany jsem si taky užila, byla jsem z nich unešená, ale celkový dojem a hodnocení akce je špatné - právě kvůli lidem. Spousta lidí tam nebyla kvůli pesům, ale kvůli ocenění. Nešlo si toho nevšímat a definitivně jsem se utvrdila v tom, že vystavovat svoji pejsu nebudu a jako návštěvník už tam taky nepůjdu.
Asi to moc prožívám, ale na tohle nemám žaludek.

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:14
- Nahlásit

A to my zase pojedeme. Pejsa vyhrála svůj první CAJC a všem těm pomlouvačům zatla tipec. A příště to uděláme zas. Ať si klidně plivou svoje jedovaté sliny, nás neodradí. Stejně to dělají jen proto aby odradili konkurenci a sbírali si tituly nejlépe jen sami.

Evik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:23
- Nahlásit

Mně na výstavách taky vadí ty věčné exkrementy, které nezodpovědní páníčci neuklízejí, ale té řevnivosti mezi vystavovateli si zásadně nevšímám Navíc u našeho plemene je to tak, že si ty úspěchy v drtivé většině přejeme, gratulujeme si k nim, takže u nás je na výstavách pohoda.
Hodně mě překvapily ty "vši a blechy", jak tu někdo psal..... My jsme si z výstavy naštěstí zatím nedovezli žádné podobné parazity.......

Evička
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:47
- Nahlásit

Já jsem byla vystavovat a byla jsem spokojená, rozlehlé kruhy, koberce po obvodu kruhů, poměrně dosti prostoru pro diváky, zázemí fajn, závěrečné soutěže probíhaly velmi svižně, já jsem byla naprosto spokojená. Příště jedu zase. Psí bobky jsou vždy a všude, nezodpovědní majitelé jsou a budou všude. Tohle není problém uklízecích čet, ale majitelů psů. Blechy, opět majitelé. Já proto vždycky na výstavu jedu s ošetřeným psem, tj. preventivně nastříkným Frontlinem a jsem toho ušetřena. Nikdy jsme si zatím za dlouhá léta vystavovnání nic nepřivezli.Mě se tam moc líbilo,možná to bylo umocněno úspěchem, ale celkově se organizátorům tahle výstava povedla.

Evička
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:49
- Nahlásit

Jak to že už se mi u jména neobjevuje člen? Děly se tu nějaké upravy či změn, které jsem nezaregistrovala? Už nemám tolik času sem psát jako dřív. Víťo ????????

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:51
- Nahlásit

Evička
Taky se mi to stalo, ale už je to dřív, bylo to tím, že jsem napsala špatně heslo, takže se sice objevíš jako přihlášená, ale už tam není člen.

jana33
# Zasláno: 14 Lis 2005 15:53
- Nahlásit

V Letňanech se mi líbilo, co se týká exkrementů a blech - ve všem souhlasím s Evičkou, to organizátoři neovlivní,je to ostuda majitelů.To není otázka výstav,ale lidských čuňat obecně. Jen moc nechápu (stejná situace byla na jaře), proč je vždy první hala přecpaná k prasknutí a další haly poloprázdné. Myslím,že by to šlo vyřešit malinko jinak.

zuzka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 16:44
- Nahlásit

Byli jsme se taky juknout, nás tedy výstavy moc neberou, jeli jsme hlavně za pejskama a nakupovat, protože upřímně jinde takovej výběr (a ceny) nemáme.
Naše fenka má advantix, takže snad jsme si neodvezli nic navíc

exkrementy jsou blbý, ale moje zkušenost praví, čím větší pes, tím spíš páníček nesbírá (světlé vyjímky, nechť mě neukamenují)

řevnivost u našeho plemene jsem z naší krátké zkušenosti nezaznamenala, je nás tak málo, že máme spíš radost z toho, že se vidíme

já bych řekla, že to byla výstava jako každá, jen větší, žádný problém jsme nezaznamenali, ale ani nic vyjímečného

Anonymní
# Zasláno: 14 Lis 2005 18:17
- Nahlásit

Já taky byla, byla jsem na čumendu, takže nějaké žabomyší války mezi chovateli mě neberou.
Pomazlila jsem spoustu hafů, takže jsem spokojená.
Koupila jsem nějaké mlsky a věcičky pro naší hafanu, která zatím hlídala doma manželaSebrala spoustu letáčků a popovídala se známýma.

Už se těším na jaro, až bude výstava další

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 18:18
- Nahlásit

jsem se zapomněla přihlásit

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2005 18:56
- Nahlásit

Byla jsem v sobotu a v pohodě, teplo, abych pravdu řekla, v halách jsem nepotkala ani jednu hromádku!!! A z žádné výstavy jsme si blechy nikdy nepřivezli, ani z této.

tiletá
# Zasláno: 23 Lis 2005 12:48
- Nahlásit

Česká výstava,pěkná výstava!Chlapci z úklidové čety kmitali,dokonce i vytírali uklizené hromádky.Na ošetřovaného psa blechy jen tak nepřeskočí.Jen počasí mohlo být lepší.A vyhráli jsme!Lepší než národka Brno podzim

Danuš
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:16
- Nahlásit

Mně se výstava moc líbila. Na přejímce nebyly fronty, kruhy prostorné, občerstvení dost, záchody čisté a bez front. Myslím, že tým ČKS pod vedením p. Šišky si zaslouží pochvalu. Další zvířátka domů jsme si nepřivezli, zato moje čubinky dovezly 2 medaile, ale i bez těch by se mi výstava líbila. Navíc chyběla jedna pomlouvací vystavovatelka, tak byl i kolem kruhu poměrně klid . Příští rok jedeme zase. Teda jestli budeme mít co vystavovat.

evina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 14:50
- Nahlásit

Já viděla úklidovou četu jak i venku mimo halu myla zem po hromádce(opravdu pečliví).Jinak výstavy mám ráda protože tam potkávám lidi s kterými se normálně třeba nevidím.A na pomluvy okolo kruhů jsem si zvykla i když netvrdím,že mi nevadí.Příště se chystám znovu a doufám,že tentokrát i vystavovat.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání