Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Příprava na výstavu
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 31 Říj 2005 06:17
- Nahlásit

Jak učíte své pejsky chodit v kruhu? Jak ja učíte zastavit a správně stát? Díky za rady

Anonymní
# Zasláno: 5 Lis 2005 15:34
- Nahlásit

No, můj pejsek chodí v kruhu sám, je dobré ho třeba lákat na pamlsek, aby byl pejsek pozornější, hodně to trénovat, a pesan si zachvíli zvykne jak se vyhnout atd.
Nejdřív je nutné naučit postoj, tak aby jak ho vy srovnáte, tak on stojí, kdyby se vedlen něj střílelo, pak se jen zastavíte, psa navedete kam potřebuje (na to si brzy zvykne, a bude si stoupat tak sám), a pokud si stoupne špatně, tak ho srovnat, tomu srovnávání se asi moc nevyhnete, i když posupem času si na to pesan tyky zvykne. Hlavně je potřeba mít hodně trpělivosti, čas a chuť do práce. Držím palce

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2005 07:06
- Nahlásit

Doplním, že některým rozhodčím pamlsky trochu vadí a mají kecy, když prohlížejí zuby a pes má plnou tlamu piškotů
takže já psa motivuju taky tím, že na něj pořád mluvím a chválím ho, jak je hoooodný a šikovnýýýý

Maxmilian
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2005 19:18
- Nahlásit

Ahojky !!!

Já mám anglického buldoka a dost s postojem bojujem )) Na každé výstavě si v kruhu, když ho to přestane bavit lehne. Taky když rozhodčí už dlouho o něm mluví a kouká se na něj, tak si sedne a začne mu dávat pacičku. No, je to něco ... V lednu mu budou dva roky a tak doufám, že dostane rozum. ))
Zdravím a držím všem palce v tréninku !

Lucie a Gar
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2005 14:37
- Nahlásit

Maxmilian

Já používám balónek. Chodím se psem bez vodítka a když chci aby pěkně stál ukážu mu balónek. Až vyjdeme z kruhu dostane ho za odměnu. U buldoga nevím, co mu něco voňavého dát pod nos.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání