Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Váš pejsek a první výstava
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 19:38
- Nahlásit

Zajímalo by mě, kdy jste byli s vaším miláčkem poprvé na výstavě? Co uměl? (postoj, ukazování zoubků, chůze v kruhu) Jak se mu tam líbilo? Jak jste se umístili?

pigie
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 19:42
- Nahlásit

Ja som bola nedavno, minulu sobotu. Bola to specialna vystava. Skusala som s nim vsetko, zuby som ho ucila ukazovat uz od detstva, na ohmatanie semenikov sme pozabudli, ale zvladol to v pohode, len si chcel trocha sadnut. Bola som prekvapena, pekne stal. Ziskal V3 zo styroch jedincov, s cim som ja spokojna, lebo som cakala VD A jemu sa tam velmi pacilo, len bol sklamany, ze sa nemohol pohrat

wami
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2005 20:04
- Nahlásit

a my jsme byli vcera na voriskiade, neumeli jsme vubec nic a mame v nasi kategorii (velci kratkosrsti) 2. misto...

moc se nam tam libilo, a pejskum taky... super den...

Anonymní
# Zasláno: 26 Zář 2005 07:28
- Nahlásit

My jsme byli včera na NVP Brno, získali jsme VN1, ale vzhledem k tomu, že jsme byli jediný ve své třídě, tak jsme jinak dopadnout nemohli
Iris

Anonymní
# Zasláno: 27 Zář 2005 09:02
- Nahlásit

My jsme byli taky v Brně, ne vystavovat, jen koukat kolem a zvykat si na mumraj pejsků a lidí. Všechno jsme si ale zkusili, proběhnout se po kruhu, ukázat zuby, vydržet chvíli v postoji - čubince se tam strašně líbilo, i když psychicky to byl pro ní zápřah. Celou cestu zpátky spala jako zabitá

Hafina
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2005 11:22
- Nahlásit

My jsme byli 18.9. na klubovce. Arisek uměl ukázat zoubky, stát v postoji (ten ale musíme ještě doladit, aby se nehrbil) a běhání na výstavním vodítku jsme taky zkoušeli (moc mu to nanečisto nešlo, ale asi je exhibicionista, protože v kruhu běhal pěkně). Byli jsme VN2 ze 4 psů. Porazil nás brácha.

Evik
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2005 11:45
- Nahlásit

já byla s pejsou na první výstavě, když mu byl necelý půlrok, takže jsme ještě šli do třídy baby, ale dostali jsme VN (v baby jsme byli sami), pejsa běhal v kruhu jak trdýlko, vyskakoval, držel si vodítkov zubech a vlastně vedl on mě, ale vůbec netahal, takže se vlastně co do chůze předvedl správně. Zuby už jsme měli natrénované, takže to bylo v pohodě, akorát při postoji si mi pořád sedal. Když jsme byli letos na třetí výstavě, dostali jsme pochvalu za pěkné a radostné předvedení i když výsledné hodnocení bylo jen VD1

Anonymní
# Zasláno: 27 Zář 2005 14:14
- Nahlásit

My sme boli prvý krát v septembri v BA, malý mal 6 mesiacov a získal VN1, robil čo mi na očiach videl, zubky v pohode, guľky tiež a pekne stál v postoji a na záverečkách sa predvádzal ako supermodel a preto sme v konkurencii asi 15 šteniatok ziskali BIS baby.

Gejsi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2005 22:16
- Nahlásit

My máme taky mrňouse - dorostence.Je mu 8 měsíců, v kruhu chodí krásně, na stole taky postojí, jen na zemi v postoji stát nechce a dělá voloviny, ale zato vždy odtal VN a pochvalu, že se nebojí a že je to psík temperamentní.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání