| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit
Potřebuju sehnat velkou výstavní kovovou klec. Požadavek je veliká velikost cca 120x90x90 cm, kolečka, ochranná plachta. Ale musí to být nějaká odlehčená verze. Prý by měla být údajně z nerezu (jsou prý lehčí ?) Obyčejné jsou moc těžké údajně.
Máte někdo něco podobného? Hoďte prosím link, kde se dá sehnat Díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit
Fajka
hele a nebylo by lepší koupit ji přímo na výstavě někde (teď je tuším nejblíž Liťák), mívají je tam v různých slevách, nebo třá k nim dávají zdarma ty kolečka, plachty nebo tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit
Eldoguero
jo jo to beru jako poslední možnost ale protože to není pro mě ale pro známé z ciziny, potřebovala bych zjistit dopředu kdo to třeba vyrábí nebo dováží zjistit cenu a domluvit na pevno jestli třeba v tom Liťáku budou, aby jsme si jí objednali a tam přímo vyzvedli...nevím jak moc jsou tyhle nerezový v nabídce a jestli to není nějaká dražší specialita, kterou třeba ani na výstavy neberou bo se prodávaj málo....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit
Fajka
aha, tak to neporadím, mi ji máme už letitou, ty rozměry co scháníš a po pravdě je těžká jak prase, takže pokud někdo vyrábí za rozumnou cenu nějakou odlehčenou, ale stejně pevnou verzi, uvítala bych ji taky, ale web neporadím bohužel
(mimochodem, náš argentinec se z ní umí dostat - umí si ji otevřít nevím jak to dělá, nikdy jsem ho u toho nenačapala, pravda taky je, že je jediný pes, který to umí, takže bych nepřipisovala tuto závadu na vrub kleci jinak je skutečně pevná a bytelná)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:27 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Eldoguero
no oni právě mají taky ty co jsou hodně těžké a paní už je nezvládne unést ... a prý někde viděli odlehčené verze z nerezu které by chtěli tak se ptali jestli můžu pohledat tady u nás. Mají sice velkého psa ale není ničitel nerve se ven potřebují ji jen na odložení na výstavě, aby tam měl svůj klídeček a mohl v klidu dělat hají bucí
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:20
- Nahlásit
Fajka
Mají sice velkého psa ale není ničitel nerve se ven potřebují ji jen na odložení na výstavě, aby tam měl svůj klídeček a mohl v klidu dělat hají bucí
A nestačila by tedy látková kennelka? Něco jako mám já?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Dines
díky tuhle mám taky, ale tu nechtějí, požadavek je na kovovou
|
elisva
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 12:02
- Nahlásit
Já mám savic, jestli to je nerez si nejsem 100% jistá. Podívej na spokojený pes nebo baron. Asi mám tedy větší, ale stejně váží 13 kg.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
elisva
díky, už je to pasé. Klec sehnána, objednána, koupena a kupující spokojen
|