| Autor |
Zpráva |
smajiska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:22
- Nahlásit
Máte s tímhle hřebenem zkušenosti? Na videu to vypadá jako úžasná věc, ale je to dost drahé na to, abych si riskla to koupit bez doporučení. Díky za názory
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:26
- Nahlásit
Myslím, že to bude stejné jako furminátor a ten se dá koupit na netu za 200,-
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:58
- Nahlásit
Kobroor: Díky za tip, vypadá to hodně podobně - i ty videa co sem našla a navíc je za opravdu mnohem nižší cenu. Máte s tím osobní zkušennost? Přeci jen video je video a vypadá to na mě moc úžasně abych tomu hned věřila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:05
- Nahlásit
smajiska
furminátor teda můžu doporučit, mám dva kousky a línání se při pravidelném česání zkrátilo z dvou měsíců na dva týdny.... ale taky myslím záleží na tom, jakej má pes kožuch..... někde tu už myslím byla debata přímo o furminátorech.....zkus pohledat
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:19
- Nahlásit
Furminátor mám doma a za sebe můžu říct, že zbytečná investice (i když jenom ty dvě stovky). Mám SAO a NO a tu hustou srst na krku a zadku to teda vůbec nevyčeše. Neříkám, že to nefunguje, ale nám maximálně na hřbetě a bocích. Zadek a krk stejně musím vzít klasickým hřebenem s dlouhými zuby a srst po částech rozčesávat...
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 15:29
- Nahlásit
Já mam bosíka, takže asi podobná srst jako NO. Ten furminator sem našla nejlevnější za necelejch 400 ve velikosti L. Ale to bych za to klidně dala, jestli to funguje....
|
kobroor
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 16:25
- Nahlásit
tady si určitě vybereš...
http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=fur min%C3%A1tor
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 16:44
- Nahlásit
Já mám furminator na NO a funguje bezvadně. Pokud feňule líná, tak nejhorší jsou zadní nohy a zadek a to ničím jiným než furmíkem nevyčešu.
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 21:39
- Nahlásit
kobroor:
Skoro sem zapomněla, že aukro existuje
A díky všem, objednala sem si jeden kousek a už se těším až dorazí domů. Z pesana lítaj chlupy jak šílený a podsadu zimní sice už nemá, ale má jí pořádnou. Tak doufám že to vyčešu a jemu se uleví, to teplo asi musí být nesnesitelný Snad ten furminator bude fungovat
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:21
- Nahlásit
smajiska
Ahoj, mám taky bosíka a furminátor máme. Mám ho v bytě, takže asi neni takovej huňáč jako venkovní bosíci, ale málo chlupů nemá a furminátor na něj zabírá pěkně! Klidně ho půjčím k vyzkoušení, odkud jsi?
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 22:58
- Nahlásit
kobroor
Furminátor mám doma a za sebe můžu říct, že zbytečná investice (i když jenom ty dvě stovky). Mám SAO a NO a tu hustou srst na krku a zadku to teda vůbec nevyčeše.
Já svýmu xfundlovi musím na zadku a zadních nohách nejdřív srst rozčesat hrabičkama, pak to jde furminatorem výborně.
|
smajiska
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 10:34 - Změnil/a: smajiska
- Nahlásit
WhiteWolf: Už jsem si ho objednala na aukru asi za 240kč. Myslím, že uplně na nic to nebude a kdyby, tak ho zas prodám nebo daruju
Jinak jsme s Týniště nad Orlicí, tak jestli to máš poblíž, můžeme třeba zajít s hafanama ven. My máme samý pidi kamarády, tak musim pesana krotit Jinak, mám psa
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:32
- Nahlásit
smajiska
Jám mám psiska 3, z toho 2 bosíky a jsem napůl z Prahy a napůl ze západních Čech, takže do Týniště coby kamenem dohodil
|