| Autor |
Zpráva |
Livi
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:26
- Nahlásit
Ahojte, prosím o radu. Mám NO se kterým jedu na výstavu do ČB ve třídě dorostu. Fence bude 6 měsíců a při klusu a postoji má doposud nezpevněnou záď. Tzn. že jakoby zadní část za ní vlaje.Máme ještě 1 mesíc na to abychom s tím něco udělali. Poraďte prosím jak? Děkuji.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 12:03
- Nahlásit
Pro zpevnění zádě a hrudníku,buď psa nech plavat a nebo s ním choď v tahu.
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 13:36
- Nahlásit
u tahle mladého psa bych to neřešila. Plavání je prima, ale všeho s mírou. V tahu bych se psem nechodila, nepřijde mi nejlepší naučit psa od mala tahat.
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 14:27
- Nahlásit
Bora
No coment.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 08:53
- Nahlásit
Ahoj, mám taky štěňátko No, je pětiměsíční. Myslím, že jim v tomto věku vlaje snad všechno. Rozmýšlím, zda taky jít do Č.B. v dorostu. Jak na to připravuješ svého drahouška?
|
Livi
|
# Zasláno: 26 Srp 2005 12:31
- Nahlásit
Pavel
Ahoj, no žádný velký přípravy to nejsou. Trošku ho rovnám do postoje. Trénujeme chůzi mezi psi,krok ,klus apod. A budu začínat teď se zoubky - ukazování, bez toho, že budu mít ožužanou celou ruku. No, a protože štěká a ježí se před psi ,tak ho jemně usměrňuji. Ale dorost se nebude brát moc vážně. Takže spíše to bereme jako zábavu. Jinak pokud by jsi se rozhodl jet, tak nás určitě poznáš. Mám celočerného ďáblíka.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2005 16:25 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Určitě se přijdu podívat. Jestli vystavovat, to ještě nevím, nejsem si jist, co mi to doma roste. Nejdříve nohy, pak uši a teď hlava. Ale je to velkej pes, protože objevil štěkání. Ale nemůžeme u něj najít nějakej vypínač ( štěká stále a na cokoliv ).
Mám velikou prosbu. Kde prosím seženu přihlášku na výstavu. A ještě jednu, kde najdu přihlášku do ČKU, nebo co to musím mít?
Jsem nováček, dříve jsem měl pouze bez PP. Díky moc.
|
Livi
|
# Zasláno: 29 Srp 2005 08:06
- Nahlásit
Pavel
No, přihlášku lze najít na www.intercanis.cz, pod ČB a datumem, je to na hlavní straně. A přihlásit do klubu se lze na www.ČKNO.cz, přihláška se dá vyjet s internetu a je tam členský poplatek tuším kolem 400-500,- Kč. Jinak nemusíš mít obavy, protože dorost je skutečně na to aby si pejsek zvyknul na atmosféru, nebál se různých hluků apod. Takže za pokus to určitě stojí.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2005 13:57 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Díky moc, jdeme do toho po hlavě.
|