| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2010 16:10
- Nahlásit
ahoj, sháním někoho, kdo jede v červnu NV Klatovy z Prahy nebo přes Prahu. Sobota, já a jeden menší pes. Nejedete někdo?
|
Danarny
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 11:44
- Nahlásit
Hledám spolujízdu na NVP Jelenia gora tento víkend, jedna osoba a jedna mladá dalmatinka, příspěvek na PH samozřejmostí, prosím, kdo jedete do polska po R10 a vešly by jsme se, můžeme nastoupit na dálnici třeba na pumpě před Mladou Boleslaví, aby jste nemuseli nikam zajíždět
arny.javapami@atlas.cz
|
Danarny
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 15:49
- Nahlásit
Nikdo nejedete přes Mladou Boleslav? prosím, začínám být lehce zoufalá
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 01:10
- Nahlásit
Lucie od Arta
My jedeme do Klatov, ale zatím ještě nevím, jestli přes Prahu. Zvažuju totiž jestli rychlejší dálnice (Praha) nebo podstatně kratší cesta přímo (Benešov, Příbram).
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit
Majesty
tak kdybyste jeli, písla bys sem, prosím? dík moc, mám pocit, že tam snad nikdo nejede - z mých známých nikdo
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahoj,
sicejsme odjinud, takže Tvým směrem nejedeme, ale dlouho jsem jezdila trasu Praha- Strakonice- Klatovy, předpokládám, že zřejmě uvažuješ o téhle cestě, tak mohu doporučit, silnice je tam pěkná a jede se dobře.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 10:22
- Nahlásit
Žanetka
ahoj, trasu zvažuje Majesty, já leda bych šla pěšky a to já sice ráda, ale ne s načesaným vyfénovaným psem.
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 17:57
- Nahlásit
Jo jo, pardon, přemáčkla jsem se, ale to nic nemění na věci a věřím, že Majesty si snad odpověď najde
|
kajmanka
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2010 16:50
- Nahlásit
Hledám spolujízdu na Evropskou výstavu v Celje na 2.10.2010 pro jednu osobu a jednu bezkonfliktní střední fenku pouze na sobotu. Nejlépe na otočku. Samozřejmostí je přidání na PHM. Odjezd z Prahy nebo Středních Čech. Bohužel nejsem řidič.
Pokud někdo zvažuje dohlášení, tak poslední uzávěrka pro EDS je 10.8.2010, nebo jsou tam ještě klubovky. Ty mají zřejmě uzávěrku delší.
Kontakt: kajmanka@mymail.cz
|
chp2004
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2014 21:06
- Nahlásit
Ahoj, neměl by někdo místo v autě pro člověka a psa na výstavu psů v Klatovech? Z Prahy, Strředních Čech....
Díky, petapetula@seznam.cz
|