| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
Kdo jede, kdy a kam? Jinými slovy, s kým se uvidíme? Je tu někdo, kdo má zkušenost s parkováním přímo u PVA? Na vstupním listu je něco v tom smyslu, že parkování "na vyhrazeném místě" je za poplatek, to jsem nějak nepochopila - parkoviště u PVA se platí, nebo se platí nějaké speciální "vyhrazené místo". Jsem z toho nějaká blbá
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
corgi
Platí se normálně za to parkoviště před PVA - před těmi halami. Myslím že je to 100,-. Dá se vjet i dovnitř mezi haly, ale tam myslím pouští jen prodejce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:11
- Nahlásit
corgi
Když jsem tam byla naposled tak se parkovalo na poli za halou a platil se za to poplatek. Už nevím kolik. Byli jsme docela v šoku. Naštěstí bylo sucho, ale být to pole podmáčené tak nevím...náš tank by zaručeně zapadl
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:16
- Nahlásit
No, dámy, to jste mě nepotěšily. Takže se může stát, že zaplatím stováka a budu stát někde na poli? Super...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:22
- Nahlásit
corgi
Takže se může stát, že zaplatím stováka a budu stát někde na poli?
Jasny, parkovny se plati jak na poli tak u haly za plotem (tam je to, myslim, drazsi a musis bejt hodne Hujer ranni, aby ses tam probojovala). Nevim, z ktery strany pojedes, ale pocitej s tim, ze ten kruhak pred vystavistem je dost infarktova zalezitost, tvori se tam slusny kolony. Takze se vyplati vyjet drive a ne lazo plazo bejt tam po osmy. At se dari.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:38
- Nahlásit
Fifi
ten kruhak pred vystavistem je dost infarktova zalezitost, tvori se tam slusny kolony
To mi vůbec neříkej, mám VELMI nervózního řidiče...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 21:42
- Nahlásit
je to blázinec celé okolo,kilometrové fronty všude kudy se tam jede
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 07:05
- Nahlásit
Když jsem tam byla loni na podzim, v koloně jsme se zdrželi zhruba 1-1,5 hod., s vyplazeným jazykem jsem akorát stihla vystavit fenu v mezitřídě
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 09:26 - Změnil/a: pajda222
- Nahlásit
Ty fronty u kruháku jsou děsný. I když jsme loni vyjeli opravdu brzy, čekali jsme tam min 40 min. Ale byli jsme mezi prvními na parkovišti, takže jsme parkovali na betonu.
|
enri
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 12:33
- Nahlásit
Můžete být bez obav - i v případě deště nebývá louka nijak rozbahněná, ne natolik aby jste tam utopili svůj tank. Jinak to není pole, ale hezky travnatá louka (u oplocení vysypané štěrkem) a je tam i slušné venčení. Parkovný se platí až při odjezdu 100,-
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 13:48
- Nahlásit
Když jsme jeli s pardálkou, hodně se nám vyplatilo jet fakt brzy ráno, pěkně jsme si zaparkovali před halou, na betoně, nemuseli sme tahat těžký tašky nikam daleko, vyhnuli sme se i tomu čekání ve frontě na kruháku. Kdo má slabší nervy, vřele doporučuju si pořádně přivstat. Jinak se parkuje i na louce za plotem, bývá to tam dost podělaný od psů, očůraný kola, skoro nikdo bobky neuklízel. Ovšem nikdo je moc neuklízel ani uvnitř hal, takže fakt hnus. A řekla bych, že ta stovka za parkování pohodlněji docela stojí. My tam byli tak brzo, že sme si ještě vybrali dobrý místo u kruhu, aby na nás nikdo nešlapal a čokli měli pohodlíčko.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 15:50
- Nahlásit
hm, my jedem,v sobotu, ale metrem, jedna z mála výhod Prahy....bydlím na céčku, takže cesta půl hodiny, zlatý metro, autem by to trvalo dýl...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2010 16:45
- Nahlásit
Jedu metrem, už jsem se rozhodla...
|