| Autor |
Zpráva |
Náhoda
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 14:42
- Nahlásit
Ahoj, mám dotaz. Potřebovala bych koupit přepravní klec na výstavu i s kolečky a ostatním příslušestvím. Mám střední kníračku.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 15:20
- Nahlásit
klec se dá koupit určitě i přes www.baron.cz tam jsem klece viděla.....a opravdu ji potřebuješ? Já když jdu se psem na výstavu, tak mu s sebou beru jen deku, na kterou si může lehnout, aby se případně neumazal od země, je v pohodě, lehne si a spí, dokud na něj nepřijde řada mám choďáka. Doma mám taky ještě středního kníra, chod není o moc větší než knír....Já myslím, že ta klec je pro psa asi dost stresující, zvlášť když se má na ni přivykat třeba už dospělý pes....no ten můj by se v ní asi zbláznil....Je sice zvyklý být na cvičáku chvíli v kotci sám, ale tohle je trošku něco jiného....
|
Tasy1
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 15:42
- Nahlásit
Klec je výborná věc Pes má své pohodlí a klid,když prší ,klec přikryješ a máš ho stále suchého.Také si tam můžeš dát věci a v klidu se podívat po výstavě.Nejhorší je vláčet celý den psa všude sebou.
|
jana33
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 15:59
- Nahlásit
Náhoda
na výstavách bývají výrobci klecí a nabízejí je za lepší ceny, určitě se vyplatí objednat klec na výstavě
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 16:08
- Nahlásit
Náhoda
Pokud plánujete být pravidelnými účastníky výstav, tak klec vřele doporučuji (přestože to není levná záležitost). pes tam má svůj klid a pohodlí a prodávají se na to i různé přehozy a pláštěnky, takže psa oddělíte vizuálně od ruchu v okolí. Pejsa na to ale musí být zvyklý, nejlépe od štěněte.
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2005 18:01
- Nahlásit
Lepší než klec je určitě Portable Pet Home,je nylonový na zip,netříská o všechno a je i proti sluníčku-jediná nevýhoda -nemá ty kolečka.Zkus internetový obchod Shop.Psivet.cz tam ho mají a v různých velikostech.
Doufám,že tady zase nebude někomu vadit,že něco prosazuju,ale je vážně skvělý-Stejně jako BULLMASTIFF(to bylo pro TERRI!!!!)
|
Náhoda
|
# Zasláno: 16 Srp 2005 19:19
- Nahlásit
Všem zatím díky za názory a nápady. Klec bych si ráda pořídila, ale nejdříve bych tu naši potvůrku musela naučit v ní být.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 07:29
- Nahlásit
Náhoda
Tasy má pravdu v tom, že když je špatné počasí, tak je fakt, že se ta klec asi vyplatí, já jsem zatím byla jen na výstavách, kde se vždycky dalo někde schovat před špatným počasím, takže jsem tu klec ani nepotřebovala....Mně osobně nevadí brát psa všude s sebou...(protože on by jak ho znám dal raději přednost stání se mnou třeba v dešti, než aby byl sám v kleci ) Pejsu to prostě musíš naučit po chvilkách, aby ta klec pro něj nebyla stresující okolností, ale právě tím příjemným pohodlím, jak píše Tasy.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 07:42
- Nahlásit
Náhoda
Výborný obchod je také na http://galaxycz.webpark.cz/ - kvalitní výrobky, dobré ceny, spolehlivý obchod.
Já osobně nepoužívám klec ale leteckou přepravku a moji psi jsou naprosto spokojení - i ti, kteří na ni nebyli zvyklí od štěněte, nebyly žádné problémy. A jsou mnohem spokojenější, než když jsme jezdili bez ní.
|
Tasy1
|
# Zasláno: 17 Srp 2005 07:57
- Nahlásit
Evik
Já používala jak klec tak i tu leteckou přepravku(mám ji v autě- určitě si jí viděla) a jsem ráda,že je mám.On je tam vlastně i pes chráněný před jinými ,třeba nevychovanými psi.Zažila jsem mockrát na výstavě,jak pes,kterého majitel nezvládal,napadl druhého a zranil ho.
A na odložení v kleci nebo té přepravce si zvykne i dospělý pes.Když mu to budeš spojovat s příjemným.Na chvilku a za pamlsek - nesmí to brát jako trest.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 09:21
- Nahlásit
Tasy1
no jasně - ten můj čudlík (však ho znáš) by za pamlsek udělal cokoli, já zatím klec nemám v úmyslu pořizovat, (však víš, že mám raději klubové výstavy a chodské speciálky...a tam klec nepotřebuju Jinak ale souhlasím, že to je dobrá věc - hlavně spíš jako ta ochrana před nevychovanými cizími psy...
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2005 12:04
- Nahlásit
Tasy1
nesmí to brát jako trest
Moje hafiny to berou jako újmu, když před nimi domeček (přepravku) zavřu
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Srp 2005 22:12
- Nahlásit
Taky mám velkou klec a je to super. Krom toho, co jste tu vyjmenovali, je výhoda v tom, že si můžu vzít psa na vrch přepravky jako na stoleček a v pohodě ho vyčesat, než se jde do kruhu. Dokud jsem ji neměla, klečela jsem při česání u psa na dece a čuchala všechen ten zvýřený prach. Vřele doporučuji, pes má své soukromí.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2005 06:45
- Nahlásit
Taky doporučuju klec, pes si v ní odpočine místo aby u kruhu blbnul a poskakoval s ostatními, unavil se a pak se v kruhu nepředvedl. A ještě radím pečlivě vybírat a koukat na kvalitu. Já jsem koupila bohužel levný šmejd (i když zas tak levný taky nebyl - cca 2900,-Kč). Čuba (37 kg) v ní sice u kruhu může být zavřená, ale že bych s klecí i s čubou popojížděla, o tom si můžu nechat jen zdát - okamžitě by se to celé rozložilo a rozpadlo. Takže z parkoviště až ke kruhu pěkně po svých, v jedné ruce táhnu složenou klec, v druhé vodítko se psem.
|
Náhoda
|
# Zasláno: 9 Zář 2005 13:29
- Nahlásit
Ahoj,
přečetla jsem si Vaše názory a rady a nakonec jsem si klec koupila na mezinárodce v MB od firmy z Brna. Cenově byla celkem výhodná.
Teď jí máme v obýváku aby si na ni ta naše potvůrka zvykla.
Vypadá to zatím dobře, když jí řeknu, aby šla do klece, tak ta zaleze a já jí stráááášně móóóóc chválím. . .
Včera na sebe za každou cenu chtěla upozornit, nosila mi hračky atd. jenže zrovna jsem vařila, tak jsem na ni neměla čas, tak si všechny hračky nanosila do klece a vlezla si k nim a koukala, co budu dělat. Normálně jsem dostala záchvat smíchu
Tak na příští výstavu už vyrazíme s klecí.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 7 Říj 2005 16:18
- Nahlásit
Náhoda
Klec doporučuji.Psi v ní mají klid, můžete psa nechat vyspat, nikdo kolem něj nechodí, nešlápne mu na packy a i Vy můžete se podívat po ostatních psech, aniž byste museli mít stále s sebou psa.Na Baronovi jsou velmi drahé. doporučuji klec koupit na http://shop.chnauzer.cz nebo na www.garde.internetshopping.cz - tam jsou klece podstatně levnější.Jinak psa samozřejmě stačí na klec naučit.Stačí mít doma klec složenou a nechat ji psovi jako pelech, na výstavě s tím pak nebudou problémy.
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 11:17
- Nahlásit
Náhoda
Taky jsem dlouho zvažovala výstavní klec, nakonec jsem zvolila leteckou přepravku, ale to je jedno - důležité je, že moje feny jsou v ní šťastné, rozhodně více v pohodě, než když jsme jezdili bez ní.
Taky jsem očekávala problémy se zvykáním na pobyt v ní, ovšem holky se spíš předhánějí, kdo v ní bude doma spát. Při příchodu na výstavu stojí před bedýnkou a snaží se ji otevřít, aby se dostaly dovnitř
|