Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Oblastka Praha Džbán
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 14:14
- Nahlásit

Lucie od Arta
Vstupak dneska dorazil

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 14:18
- Nahlásit

Kaccka
tak to doufám,že mě taky...není tam napsaný rozhodčí? já teda tuším,že bude Smržová,ale ať vím,jak moc se mám těšit/bát

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 15:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
tusis uplne spravne, uz se na ni tesim

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 15:15
- Nahlásit

Kaccka
a jéje.tak zas bude VD-)

Kaccka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2009 15:31
- Nahlásit

Lucie od Arta
my u ni mame premieru, takze jsem moc zvedava co bude prckovi rikat

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

Kaccka
no podle toho jak se vyspí...ale zas nevím,jaký má vkus na FCR, u kokrů tuším-ale ten můj od posledka výrazně dospěl a zmohutněl,tak uvidíme...

žanda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:05
- Nahlásit

mám se zeptat,jak moc tam bývá stánků???? )
prý,aby to kamarádku nezrujnovalo.....

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:09
- Nahlásit

žanda
hele, loni tam byl slovy jeden plus teda nějaký jídlo...já chtěla utrácet, ale moc nebylo zač, jen nějaký sušený mlsky sem tam kupovala...
a letos těžko říct...dyž jsou všichni na Slovensku

žanda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:12
- Nahlásit

Lucie od Arta
No mě taky všichni ujeli) tedy spíš ujely)-hlavně jsem zvědavá,s čím přijedou.............(jedou k vůli štěnískům hlavně)

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 14:20
- Nahlásit

žanda
mnojo...zatím tam prej kapku vázne organizace....jakože se úplně nezačalo včas a kolabovala doprava...ještě že nemám takový ambice nebo spíš psa, kterýho by mělo brát na světovku. Von sice je nejkrásnější, ale tak nějak spíš subjektivně

žanda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
no na to,aby mě řekli, že nejkrásnějšího mám já) se nemusím trmácet tak daleko,že jo.....))

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:42
- Nahlásit

žanda
co máš vlastně za pes?

žanda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 15:52
- Nahlásit

Lucie od Arta
já AST-pokud chceš mrknout na zastaralé stránky tak: www.garryho.net

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:08 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

žanda
aha- fešák,takový já ráda,akorát můj blb se jich bojí, takže na ně machruje -jo bejt to holka, tak je přesně jeho typ, on bullky všech druhů miluje, z toho tvýho by byl plyšák posranej strachy

tohle je Benji "zamlada" s nej kámoškou Axou, bohužel už se nevídaj, odstěhovala se - to byla jeho velká láska

žanda
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 16:11
- Nahlásit

Lucie od Arta
Já se na tvého fešáka už dívala na tvých stránkách. Je zvláštní že lovečáci a bull k sobě jdou) my máme kamarádku velšpřingřici a ta je úplně nej- chtěla jsem dát fotku,ale nejde mi to....
Navíc tvůj Benji má v nose, my ty psí chlapíky moc zase nemusíme,ale kdyby byl baba-jo to by byla jiná )

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2009 17:15
- Nahlásit

My letos nevyrážíme, protože jsme na svatbě, ale loni jsme byli a bylo to fajn. Dokonce jsme se i pí. Smržové líbili...

Jinak, nám se Kunratický posudek moc líbil - odnesli jsme si Vítěze třídy mladých.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 08:51
- Nahlásit

žanda
Krasnej pejsek, z toho by byl nas mrnous uplne vyrizenej, bully miluje a ma v okoli dva skvely kamose s kterejma se krasne vyblbne. Akorat nektery pejskari nechapou jak muzu svyho psa pustit k tem 'zabijakum'

Lucie od Arta
Zitra vam budeme drzet palce asi jen na dalku, malej ma uz nekolik dni prujem, dneska razime na veterinu, uz jsem zkusila asi vsechno a zlepseni zadny. Navic rano nejak divne dejchal, mam dost obavu, ze by to mohl bejt zas psincak. At nam vet rekne cokoliv, zitra to asi radsi vynechame a bude v klidu doma odpocivat. Bohuzel, tesila jsem se.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:22
- Nahlásit

Kaccka
a jéje, to mě mrzí, tak ať je mladej brzy v pořádku!
vono stejně bude pršet...
bilksa
a šel ti přečíst? mě už u zlaťáků úplně tuhle ruka, člověk už není zvyklej psát ručmo

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 09:43
- Nahlásit

Kaccka
Děkujeme za pochvalu, jen nevidím nikde, co máš za hafíka ty. No zatím jedinej pokus o zabití byl ,když zadníma nohama hrabal v trávníku a ten drn,co vydloubl, letěl kamarádce na hlavu)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:16
- Nahlásit

lidi f kolik tam budete a kdo? já bych se tam možná na vás číhla),v rámci vycházky se psem ale..můžu tam se psem ne?Zejtra teda..

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:19
- Nahlásit

davidkova renata
můžeš, ale vočkovák sebou plus se platí nějakej ten vlez, pade tuším, ale zas se daj vevnitř koupit různý klobásy a tak, eslis už dodržela dietu...
budu tam já, to snad stačí, ne?
je to od devíti, v tom kempu dóle. procházku pak chystám taky, aby pes nebyl tak nasranej, že se musel koupat, fénovat a česat...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 10:32
- Nahlásit

Lucie od Arta
budu tam já, to snad stačí, ne?
no ale vás už znám.-(((( cííí taky ty vostatní!Vim kde to tam je,ale ráno spim) takže spíš poo,když nebude teda lejt,někde vás najdu

Kaccka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:37
- Nahlásit

žanda
ja mam flata, silenyho hyperaktiva, ale zlaticko

www.fcretriever.cz

Jinak teda psincak je potvrzenej, prcek ho mel pred mesicem a ted znova, asi ho budu muset od mistnich psu uplne izolovat, tohle je fakt sileny. Vsem kdo budou vystavovat drzime palce a i ostatni si to tam krasne uzijte, snad bude hezky.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 11:57
- Nahlásit

davidkova renata
poo už budem nejspíš doma

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:13
- Nahlásit

Lucie od Arta
Zase výstava,jo? To teď bude z Artíka výstavní hvězda My jedeme s prckem cvičit,konečně jsme zahnali panostitidu

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:22 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

jana33
ále, jsem domluvená s kamarádkou, bude ta mít dva odchovy, takže je odvystavuju, poradím a tak, jdou prvně - no a abych nešla sama, fakt mi nemá kdo hlídat a taky by mi to bylo líto, jde i Benji - Artík asi už těžko. cvičit pudem pak do Šárky, musíme máknout na odložení, blížej se nám BZ

žanda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:23
- Nahlásit

Kaccka
ale to ještě "zajda") z fotky moc neodhadnu věk,ale prcek to je,i když do výšky už až tak ne,co??? čumák to je sladkej)

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:33
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ježiš sorry,já jak vidím to jméno
A kam jdete na BZ? A tou jsou klubovky nebo od OMS?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:41
- Nahlásit

jana33
vobyč omsový to jsou, někam k Jičínu.
klubovky zas nějaký až příští sezonu, jestli pohnem s aportem, tak lesky...

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2009 12:42
- Nahlásit

Lucie od Arta
No,podle mě je většina omsových daleko lepších než klubových. Hlavně lidi tam jsou víc v pohodě,nejde o to urvat tituly a machrovat

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání