| Autor |
Zpráva |
Josef123
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 14:35
- Nahlásit
Poraďte, jakými granulemi krmit, když mi můj pes začal nadměrně línat. Domnívám se že se jedná o alergii na potravu.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 15:21
- Nahlásit
No asi by to chtělo zvážit, kolik je psovi let a porovnat s tím, jak línal v minulých letech a co přitom žral. Intenzita línání se samozřejmě mění v průběhu ročních období a jinak líná štěňák a jinak líná dospělák. Taky stačí psa pořádně vyplavit a línání se obvykle zintenzivní..., takže tohle všechno uvážit a pak teprve volit krmivo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 16:08
- Nahlásit
Samotné línání nebývá projev alergie na potravu, to by se k tomu musely přidat další kožní projevy jako jsou lupy,ekzémy atd. Pokud by línání bylo tak velké,že by se vytvářely lysinky,tak bych spíš nechala vyšetřit štítnou žlázu.
Pokud by se přece jen jednalo o potravinovou alergii, musíš nejdřív zjistit,nač je pes alergický. Když to nevíš,těžko budeš vybírat vhodný žrádlo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 16:47
- Nahlásit
Josef123
když mi můj pes začal nadměrně línat
jak dlouho to trvá? bydlí pes venku nebo uvnitř? změnilo se něco ve stravě?
ono taky prostě a jednoduše mu může být vedro, v současných tropických teplotách psi línají jak diví, a to kolikrát i ti, co už přelínali...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 16:53
- Nahlásit
wami
taky mi dasty líná jak prase .........
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:05
- Nahlásit
brezen2008
taky mi dasty líná jak prase
mě tedy přelínavají všichni, opět, v těch vedrech furt vyhazujou chlupy, akorát nechápu, proč jim to furt dorůstá, si maj nechat kožichy na zimu a teď jen letní ohoz...
I když před měsícem na agi táboře mi ukazovala holčina takovej zvláštní hřeben, a tím jsem je vydrbala nádherně, tak jsem si ho nedávno taky pořídila, a dycky po 20mintovém vyčesání (na 1 psa) mám tak 3-4 dny klid z nejhoršího...
(ten nejřidší, úplně vpravo)
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:32
- Nahlásit
wami
tak to je ten prořezávák, na ten bacha, normálního psa s ním vyčeše, ale jestli pes líná nějak patologicky, tak s tímhle by z něj taky mohl být naháč
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:45
- Nahlásit
Ebony
já mám takovej hřeben jako na koně,je to něco co máš ty,ale nemá to na konci zahnutý konce,tenkrát jsem to viděla u RD na satáka a nemohu si stěžovat i davídková tenkrát poprvý byla nadšená,na dastíka je jak dělanej,krásně to veme všechno a mám tak na 3 dny pokoj
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:50
- Nahlásit
Ebony
tak to je tohle
http://www.karlie.de/karlie/index.php?StoryID=2950 &category=0&prod=624
a mám ten druhej od leva
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:52
- Nahlásit
brezen2008
jo to mám taky, tedy měla jsem, než mi záhadně zmizel
ty zuby jsou protáčecí, taky to dobře češe
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 17:54
- Nahlásit
Ebony
ale já to nebyla
ale pamatuji si na Nýný od mamky od davídkový a ta neměla tu hřívu skoro žádnou když línala
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 18:32
- Nahlásit
Ebony
ale jestli pes líná nějak patologicky, tak s tímhle by z něj taky mohl být naháč
esi mi budou pouštět chlupy tímhle tempem furt, tak z nich udělám naháče i osobně a růčo
ale ne, Melzí jsem s tím učesala jednou, a mám klid už měsíc (a myslím, že dlouho mít klid budu)... a teď dědka, ale jemu to jde asi tak dobře, jako Megči, takže to ještě tak jednou zopakuju, a bude zas do podzima klid... na Lumpa mám klasickej hřeben a Banuška nejde ani s tím prořezávacím zázrakem...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:58
- Nahlásit
Ten hřeben co sem dávala wami ráda levně prodám.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 07:55
- Nahlásit
Já teď řeším, že Spoty má úplně řidkou srst, prosvítají pod bílou srstí ty flíčky co má na kůži... tka nevím jestli je to kvůli létu nebo ji něco je...
|
slim1963
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 20:18 - Změnil/a: slim1963
- Nahlásit
Mě Sára/německý ovčák/líná nadměrně téměř celých 9let co je na světě a já to přičítám kastraci.Je to až neuvěřitelné co denně ztratí srsti a zase ji dorůstá.Ovšem celý dvorek a okolí je prakticky neobyvatelné.Všude chlupy.Sousedi si už zvykly,ale moc rádi nejsou.Lítá to k nim větrem.No děs.Ale co má člověk dělat.Veterináři mi nijak nepomohli,tak to už snad vydržím.
|