Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / bojujeme proti komárům
Autor Zpráva
žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 12:17
- Nahlásit

Já i pes jsme alergici( a pojedem na jih- tedy na jih Čech)
máte někdo něco osvědčeného proti komárům,jak pro lidi tak i pro psy. Komáři tam prý teď mají pré. Koukala jsem na ty náramky-máte zkušenost? A´T z té dovolené něco máme.....Díky

Kamca
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:11
- Nahlásit

Z přípravků pro psy máme dobrou zkušenost s antiparazitním obojkem Scalibor nebo s pipetou za krk Advantix. Pro lidi bohužel neporadím, minulý týden jsme byli na Slovensku a proti komárům nezabíraly ani repelenty . S náramky zkušenost nemám.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:16
- Nahlásit

žanda

Co komáři, ti jdou, horší jsou hovada, to když bodne, tak to je bolest jak sviň a pupen jak pěst! a na ty nepůsobí snad nic, taky jsem alergik "na všechno", ale přežili jsme

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:19
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
No díky,to budu jeden pupenec.....a pesan chudák asi taky.....kdysi před lety jsem musela z podobné oblasti vyloženě ujet-ale to je už tedy dlouho,v době,kdy alergie mě ničila víc než bylo zdrávo,což teď už zdaleka není....ale sežrat nás nechat nechci)

arwen
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:22
- Nahlásit

žanda
a kouřím jednu za druhou a komáři se mi vyhýbají obloukem...asi mají strach z té rakovíny

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:24
- Nahlásit

arwen
no já už 206 dní nekouřím a fakt k vůli těm potvorám začít znovu nechcí)

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:25
- Nahlásit

Tak na komáry je super Advantix. Alespoň já s ním mám výborné zkušenosti a vždy bez problémů.

To jen na ty sviňský kloše nezabírá vůbec nic.....

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:35
- Nahlásit

teď mi ale napadlo,můžu třeba zrovna ten advantix dát,když máme kiltix obojek????
já se tím poleju asi taky)

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:40
- Nahlásit

http://www.vmpprofil.cz/antiparazitika/fit-on_meda ilon_pro_psy?ItemIdx=27&id=599

tohle nikdo neznáte????

nebo tohle?
http://www.vmpprofil.cz/antiparazitika/repelentni_ naramek_proti_komarum_pro_lidi?ItemIdx=1&id=600

Dana a Day
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:19
- Nahlásit

No já nevím, ale ten Kiltix bych asi sundala, pokud budeš chtít dát Advantix.... Nevím jak moc dobrý je to kombinovat, aby toho na sobě neměl zase moc...

Jinak ty medailonky.....měla jsem něco podobného z Tagisek na zkoušku a teda jít s medailonkem do zamořené oblasti komárů bych si nelajzla. Max. dát Advantix a k tomu ten medailonek, to by určitě kombinovaně nevadilo.

Na lidi teda neporadím....zatím to stačím na sobě plácat za pochodu i když mi sajou krev.... a hlavně na sobě ty spreje proti komárům nesnáším.....a náramek jsem zatím neprubla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2009 14:34
- Nahlásit

Dana a Day
Pro lidi je docela fajn Repelentni Indulona, jak nesnasim offoffy a podobny sragory, Indulonou se obcas natru.
A pro psa - dlouhodobe pangamin a obcas splouchnu arpalit neo.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání