Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Objednávka z Veterinárního velkoobchodu
Autor Zpráva
hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:26
- Nahlásit

Ahoj , mám teď docela vysoký náklady na léky pro pejsy. Protože to u nás patrně bude dlouhodobější záležitost, pátrala jsem na netu a dobré ceny mají zde:

http://www.komvet.cz/veterina/index.php?sekce=V

Podmínkou je, že nákup musí být větší než za 3.000,-. Já teď mohu objednat za cca 1.500,-.
Napadlo mne, že by se třeba našel jěště někdo z Prahy (nebo i mimopražský), kdo by se připojil k objednávce volně prodejných léčiv nebo i krmiva či kosmetiky – viz menu.
Představuju si to tak, že bych věci objednala, zaplatila a pak bychom se sešli a předali si zboží a prachy.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:35
- Nahlásit

hipík a tonička
Ten limit platí jen pro firmy, pro fyzické osoby žádný limit nemají. Já sama od nich už objednávám asi dva roky

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:52
- Nahlásit

jéééé, díky za info . Prosím tě, jsem asi úplně slepá, ale nikde jsem na jejich stránkách nenašla obch. podmínky (poštovné atd...). Můžeš mi sem prosím tě hodit link? Moc děkuju.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:55
- Nahlásit

hipík a tonička
Nemůžu,páč to tam nemaj ale když vydržíš,tak se zkusím podívat do starejch mailů na nějakou potvrzenou objednávku

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:02
- Nahlásit

jana33

děkuju, jen mě zajímalo, kolik je poštovný a jestli se to u menší obj. vyplatí. Nechci tě úkolovat , můžu tam kdyžtak zejtra zavolat... ale když to objevíš, budu ráda .

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:18
- Nahlásit

Hele tak mail jsem našla,ale o poštovným ani slovo. Tak buď se neplatí nebo ho do mailu neuvádějí a fakturu u sebe nemám

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:26
- Nahlásit

stejně moc díky za info a ochotu , zítra tam zavolám a kdyžtak sem napíšu co jsem zjistila – třeba se to bude někomu hodit...

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:32
- Nahlásit

Jj vyzjisti to. Ale ono se to vyplatí, i kdyby se poštovný platilo,alespoň nám určitě. Objednáváme kloubní výživy ve velkém a je to opravdu obr rozdíl

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 19:54
- Nahlásit

jana33

my zas teď máme velkou spotřebu Sanicellu, balení je o cca 50,- levnější než jinde a to už je znát... Taky Alaptid tam mají za dobrou cenu, ten používám i já ... Zítra dám vědět, jak je to s tím poštovným.

Tinta76
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:14
- Nahlásit

Poštovný účtujou určitě, je to tušim 90 Kč. Objdenáváme tam vždycky dvě balení Nutradylu a i s tim poštovnym to vyjde levněji než u veta.

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:18
- Nahlásit

Tinta76
Je to možný, já poslední dobou objednávám už vždycky přes tři tisíce,takže je i dost možný,že nad ty tři poštovný neúčtujou

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:28
- Nahlásit

Tinta76

Poštovný účtujou určitě, je to tušim 90 Kč. Objdenáváme tam vždycky dvě balení Nutradylu a i s tim poštovnym to vyjde levněji než u veta.

díky ... sem teď dělala inventuru psích léků a Sanicell na měsíc jěště máme, tak asi později udělám velkou obj. nad ty 3.000,-. Po Nutradylu jsem se koukala taky, ale teď jsem ho nenašla v nabídce. Já pejsům už několik let místo něj dávám Proenzi 3 (2x ročně 2 měsíce kůra) a zatím dobrý...

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:32
- Nahlásit

hipík a tonička
Dej si do úvodní stránky do vyhledávání Nutradyl. My bereme právě Nutradyl, Artican a Artidual a občas ještě pastu Orozyme. U toho Nutradylu je to sakra rozdíl

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:47
- Nahlásit

jana33U toho Nutradylu je to sakra rozdíl

už sem to našla, no to ti povím.... mám jěště schovanou krabičku od veta kvůli složení, je tam jeho cena 680,- tady za 546,-...

Tinta76
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:52
- Nahlásit

hipík a tonička
my u veta platili asi 650 a to říkal, že nám ho dává za velkoobchodní cenu

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2009 21:02
- Nahlásit

my u veta platili asi 650 a to říkal, že nám ho dává za velkoobchodní cenu

chjóóó, teda chápu, že vet musí z něčeho žít a taky, že si dává na léky marži (ovšem měla by bejt "přiměřená" - což je samozřejmě subjektivní... ), ale eště takový kecy navrch... to je nehoráznost

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:30
- Nahlásit

Jo vet musí z něčeho žít ale proč platit přehnané ceny.Ted jsem měla možnost koupt kompletní vakciny pro pesany přímo za velkoobchodní ceny a taky jsem měla možnost porovnat cenu toho samého přípravku u 5 vetu a cena byla sakra rozdíl.Rozdíl v ceně byl:nákupka 150kč cena u 1.veta (malá obec) 205kč,2vet:menší městečko 215kč,3.vet město 450,4.vet taky město 495 a 5.vet to samé město 490kč takže asi tak.A všichni udělali to samé zeptal se na to jestl pesan nemá problémy,prujem ,výtoky,poslechl srdíčko .

Tinta76
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:42
- Nahlásit

KEISSA
docela nářez
no a já když jsem tomu vetovi řekla, že od něj Nutradyl brát nebudu, že mám možnost ho kupovat za úplně jinou cenu, než mi nabízí on, tak se jako strašně podivoval a ptal se kde
No eště by to chtělo Rimadyl za VO cenu a budu úplně spokojená ...

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:47
- Nahlásit

Tinta76
Nářez to je jelkož jsem puvodně očkovala všechny (9ks +štěnata) u toho nejdražšího což když spočítám tak je to docela pálka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 07:56
- Nahlásit

KEISSA
Kde jsi koupila ty vakcíny? Chci taky. POsledně jsem vyplázla za očkování tří psů dva tisíce a braly mě mory

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:07 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit

Biluška
Velmi ráda ale bohužel je to přes kámošku která má svoje psí stádo a ted přes prosby vzala i pro mě takže mám na rok pokoj ale horší příště.
PS.chce to někoho kdo má vet.razítko muže to být i vet.technik nebo něco podobného aby mohl obědnat z velkoobchodu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:43
- Nahlásit

KEISSA
Razítko mám k dispozici. Podrobnosti když tak mejlem, tohle už není na nějaké rozepisování tady, páč všechno co tady napíšu bude dřív či později použito proti mě
Mail - libuse.kotkova@seznam.cz, dík

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:03
- Nahlásit

KEISSA
S tím očkováním to je fakt... Mně psici očkuje táta od bývalé spolužačky a vyjde to většinou tak na těch 100 - 150 korun, což je proti tomu, co se platí u vetů tady u nás, dost velikej rozdíl... Blbý je, když někdo nikoho takhle známýho nemá no... Já před pár rokama dostala sprdunk, že chodím očkovat psa k jinýmu vetovi než k tomu kámoščinýmu tátovi, tak od té doby očkuje on... Přijede, píchne psici do kožíšku, pokecaj s mamkou a jede zas pryč

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

Eimy
Já beru že vet chce nějak vydělat a má taky vádaje které musí platit ale přijde m blbé když mužou mít takovej rozdíl za stejnou práci.Myslím že i oni by měli dodržovat nějaké pravidla a né takhle vydělávat.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:38
- Nahlásit

KEISSA
Já to taky chápu, ale navýšit tu cenu trojnásobně mi přijde už třeba docela dost... Nehledě na to, že někteří veti, jak se u některých vakcin nemusí očkovat každej rok napočítaj tu cenu jak kdyby očkovali dvakrát... :-/

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 11:18
- Nahlásit

Ad očkování - já valila bulvy, když jsme se přestěhovali k nám na zapadákov vidlákov. Veterinář nám jezdí očkovat pesany domů, očkuje čtyři psy a řekl si devět stovek. Já myslela,že jsem se přeslechla

KEISSA
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2009 12:15
- Nahlásit

Jo u nas vet taky bral jen za 5 pesu jsem platila tisícovku ale bohužel díky tomu že se postupně ruší zemědělství tak odpadají i tihle veti kteří prostě ví co a jak .

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání