| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 15:30
- Nahlásit
Zdravim...mam pejska - viz tema "psychicke zachvaty" a byl mi doporucen tento pripravek
http://www.phytovet.cz/cz/detail/2-phytovet-cool-d own/11.html
působí zklidňujícím způsobem na nervovou soustavu
- posiluje centrální nervový systém
- zvyšuje celkovou odolnost vůči stresové zátěži
- přispívá k lepší trénovatelnosti a ovladatelnosti zvířete
Bylinný zklidňující prostředek vhodný pro psy, kteří mají všeobecně potíže s bujným temperamentem, podrážděností, bojácností, nervozitou, neklidem při cestování či trpí nedostatkem pohybu. Tato čistě bylinná zklidňující směs samozřejmě nevyvolává ospalost, únavu ani jiné vedlejší účinky, ale působí jemným způsobem příznivě na nervovou soustavu vašeho pejska.
Při užívání COOL DOWN bude váš pes vyrovnanější a lépe trénovatelný.
Může být pomocí pro psy trpící epilepsií. Požadovaný účinek se projeví při dlouhodobějším užívání, při výjimečných situacích jako je například Silvestr, lze dávkování jednorázově zvýšit.
Jen se mi moc nezda to..ze moje fenule je uz od prirody dost klidny, neakcni, netemperamentni pes a nevim, zda pri dlouhodobem podavani tohoto pripravku nemuze dojit k tomu ze uz ji nebude zajimat vubec nic...to bych nerada...
nemate zkusenosti?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 15:55
- Nahlásit
nika00
Jsou to bylinky,určitě nebudou mít ani po dlouhodobém podávání utlumující efekt jako sedativa apod. Obecně by měli stabilizovat to,co je špatně a uklidnit ve smyslu udržet nervovou soustavu v rovnováze. Určitě bych se toho nebála. Já jsem tyhle bylinky začala dávat cca před dvěma týdny štěněti ještě s dalšími přírodními přípravky a počítám s tím,že je budu dávat celý život. Najdi si na netu přípravky Joalis,ty nám byli doporučeny
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 17:52
- Nahlásit
jana33
Ten Joalis je pro lidičky - co z toho užíváš na psa?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:34
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko,poradila mi to Bára Protivánková, celou tu řadu na nervový systém - Streson, NueroDren,Vegeton, MindDren a MindHelp
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:47
- Nahlásit
jana33
My se bojíme rachejtlí,je na to něco z toho?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 18:57 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Zuzana T
No určitě něco tam bude,mrknu se na popisky ale nejlíp když napíšeš tý Báře,ona se v tom opravdu vyzná,já ne
Ale ona se nebojí těch ran,spíš toho světla,jak se lekla,ne? Střelby se nebojí,je to tak?To je pak o zkušenosti a ne nervovým systému,tak nevím, jestli by na to něco fungovalo. Vím,že to píšou u toho Phytovetu,ale musí se to samozřejmě užívat dlouhodobě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:25
- Nahlásit
jana33
JJ,toho světla - padalo přímo na ní.Ale myslím,že se to lepší,rána s pistole nebo bouchnutí papír.pytlíkem u aportu je bez problémů,Dneska byla ráno bouřka s blesky a byla také v klidu.Tak snad nebudeme mít smůlu ačasem to vymizí.Spíš budu muset něco sehnat na Silvestra,to před tím není kam utéct.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 20:31
- Nahlásit
Zuzana T
No jestli zůstáváte v Praze,tak je to naprd. Ale hlavně,že se nebojí ran,to byl pro vás dost průšvih. Na Silvestra jsou prý i dobrý Bachovky,ale ozkoušený je nemám, my z Prahy vždycky kvůli Ferdovi odjížděli
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 09:53
- Nahlásit
jana33Zuzana T
Bachovky jsou dobry...uz je mame 2 roky...ale ani ty nam moc nezabiraji..ale jak uz jsem zminovala ve vedlejsim tematu..u nas uz to neni stres/strach ale psychoza...misto 3kapek bachovek davame 30 kapek...a zklidneni vydrzi tak 20 min...kdyz tuhle davku davame treba co hodinu (silvestr) tak po tom nejhorsim dojde opravdu k "utlumu" a psychickemu uklidneni.
podle me by vam stacili
|