| Autor |
Zpráva |
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:37
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat, jestli nevíte co by mohlo být? Dnes ráno začala být má fenka, taková uťáplá, nespala v posteli, ale ve svém pelechu, a celou dobu jen leží, když vstane, tak vypadá jako by si to rozmyslela a chce si jít zase lehnout. Zkoušela jsem jí prohmatávat zda jí něco nebolí a jakoby když jí stisknu pod levým uchem tak cukne. Nevíte co by to mohlo být? Mám to hned dnes řešit s vet?
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:31
- Nahlásit
Už je o trochu lepší, ale stále není ve své kůži, nebude to nějaký zánět ucha?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:36
- Nahlásit
Klarinetka
u lidí bolest pod uchem,když to stlačíš-je zánět středního ucha..........nevím,zda to maj hafani taky tak,ale když jí to bolí na omak-šla bych s ní na vete. Bolest ucha je velmi nepříjemná záležitost.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:42
- Nahlásit
Klarinetka
Zánět ucha- ucho je horké, zarudlé a je v něm humusácký tmavě hnědý smrdutý hnis, pes třepe hlavou a může si to ucho udrbat - takhle sem to zažila já. Ale vet ti určitě řekne, co mu je.
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:45
- Nahlásit
Na uchu nic není vidět, každopádně dneska hned jak budu mít auto, tak valím za vetem
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 16:21
- Nahlásit
Tak je to zánět slinných žláz, dala mi na to prášky a injekci. Prý by se to mělo za nedlouho zpravit, když by dostala teplotu nebo něco tak si máme přijít pro antibiotika, tak doufáme, že to bude v pořádku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 18:44
- Nahlásit
Klarinetka
Tak je to zánět slinných žláz
tak to hlídej,tohle měla kámoška se špringrem,pes byl nakonec hospitalizovanej,stálo jí to neskutečný love ,bylo to dost hustý.snad to u tebe dopadne líp.
|
Klarinetka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 21:45
- Nahlásit
davidkova renata
Hlídám, hlídám..
|