| Autor |
Zpráva |
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:36
- Nahlásit
Moje fena je v 55.dni březosti a už asi 4 dny má neskutečný prujem. Co prujem, to je jen hnědá voda... Volala jsem na vet, tam mi řekli nekrmit, nedávat pít, což se mě s tím pitím moc nezdá v takovém počasí.... Stalo se Vám někomu něco takového? Začínám jako chovatel,takže zkušennosti jsou na bodu nula, tak se raději ptám...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:44
- Nahlásit
LUCKA
Já myslím, že když zkusíš starý osvědčený "léky" - jakože rozvařenou rýži, eventuálně živočišné uhlí, že tím nic nezkazíš, a fence ani štěňatům neublížíš.....?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:47
- Nahlásit
Dines
To jsme už zkoušeli právě, nezabralo to... dostávala rýži i černý uhlí a nic...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:03
- Nahlásit
LUCKA
No, tak zkusit zavolat ještě jinému vetovi....
Ještě mě napadlo zkusit jí dát nějaký probiotika? Tady lidi doporučují pastu Probican...
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:33
- Nahlásit
Doporučila bych den hladovku k pití jen čaj a zároven podání živ.uhlí ,teprve další den v malém množství tu rýži ,muže být vařené kuřecí,mrkev,suchý rohlík,piiškot.Ale spíš to vařené lbové kuřecí (pes je přece jen masožravec a maso tráví nejlíp)
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit
Já bych taky aspoň den vydržela nekrmit, jen dávat pít + uhlí (případně Smectu?). Druhý den trošku rýže - ale musí být fakt rozvařená a v neslané vodě - maximálně s kouskem vařeného kuřecího bez kůže. No a snažit se držet jí v chládku...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 13:07
- Nahlásit
Díky moc všem, dnes jsme to nevychytali, přítel ji ráno nakrmil nachystanými granulemi, takže hladovku nedodržel Já jsem jí teď uvařila rýži s mrkví a ten černý hořký čaj, dala jsem jí asi hrstku, jestli to vůbec bude žrát a nepohrdla. Takže Večer nic nedostane a zítra až v poledne nachystanou rýži a čajem, smectu už dneska taky koupím a budu jí ji přidávat. Dnes ještě jedeme na kontrolní ultrazvuk, jestli jsou mimča v pořádku, tak snad jo. Nešílela bych s tím průjmem tak, kdybych fenku neměla už doma v porodní bedně... ona se běžně nevyvenčí doma, ale prujem je prujem že? proto sae toho co nejdřív chci zbravit
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 21:54
- Nahlásit
LUCKA
Když jdete na ten ultrazvuk,zeptej se na pastu Dyarsanyl. Použila jsem ji dvakrát a víc jak třikrát jsem ji podat nemusela. Do druhého dne bylo vždycky po všem. Určitě se nějaké info najdou i na netu. Není teda zrovna nejlevnější,ale fakt to stojí za to.200Kč A navíc,psům to chutná.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 22:02
- Nahlásit
Opravuji,píše se to s i, Diarsanyl, jde to objednat i přes net.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 07:58
- Nahlásit
LUCKA
nám pomohlo tohle
http://www.aptuspet.com/products_cz?productgroup=1 0367436&product=10420837
fena měla hrozná průjem téměř 14 dní, nikdo nic nemohl vymyslet co by jí moho být, nezabíralo černé uhlí, smecta, probican, dieta ani hladovka a tohle do dvou dnů fakt zabralo a pokud vím, tak tím rozhodně taky neublížíš. Doboručila nám to vaterinářka, protože při dlouhodobých průjmech je stejně většinou to co je způsobilo už pryž a přesto průjmy pokračují, protože má zvíře totálně vybitou mikrofloru ve střevech.
|