| Autor |
Zpráva |
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2009 22:27
- Nahlásit
Máte někdo zkušenost s těmito granulemi? Mám fenku bišonka a krmila jsem ji Purinou Pro Plan. Známá mi poradila granule Nutram Mini Bite, také má bišonku a je s nimi velice spokojená. Budu moc ráda za vaše názory a zkušenosti s Nutramem. Četla jsem si složení a není zase tak špatné, ale nejsem v tom nijak "kovaná"!!!
Proto prosím o radu, abych neudělala třeba nějakou chybu.
Předem díky za názory!
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2009 22:44
- Nahlásit
To fakt nikdo nekrmí těmito granulkami???
Stále čekám na odpověď a nic
Pište, pište, pište, díky vám!
|
veselyvitek
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 14:56
- Nahlásit
Dobrý den,
opravdu s tímto krmivem zkušenost nemám, mohu Vám jen doporučit jiné.
Krmivo Brit CARE
Brit Care Adult Small Breed Lamb & Rice
Superprémiové krmivo pro psy - malá plemena
Hypoalergenní krmivo pro dospělé psy (1-8 let) malých a trpasličích plemen (do 10 kg. Vyvážené vysoce stravitelné superprémiové krmivo s vysokých obsahem energie, které při nízkých dávkách pokryje nároky na živiny těchto aktivních přirozeně temperamentních psů.
Brit Care Adult Small Breed je vysoce stravitelné dokonale vyvážené superprémiové krmivo přizpůsobené speciálním požadavkům psů malých a trpasličích plemen. Tito psi vyžadují krmivo s vysokých obsahem energie, které při nízkých dávkách pokryje nároky na živiny těchto aktivních přirozeně temperamentních psů.
protein 28%, tuk 17%
Vhodné např. pro plemena: jezevčík, jorkšírský teriér, český teriér, čivava, bišonek, trpasličí pudl, ši-tzu, coton de tuleár, lhasa apso, pekinéz, maltézský psík, papillon, pražský krysařík.
k dostání např. zde:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23451332&tab=1
složení:
Jakostní znaky v 1 kg
Proteiny 28 %
Tuk 17 %
Vlhkost 10 %
Popel 7 %
Vláknina 2,5 %
Vápník 1,6 %
Fosfor 1,2 %
Vitamín A 20000 m.j.
Vitamín D3 1500 m.j.
Vitamín E 500 mg
Obsah energie v krmivu: 3838 kcal/kg
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit
veselyvitek
To je vskutku zajímavé, že na tom odkaze prodává Daniela Veselá a Vy jste Vítek Veselý. Nemáte dojem, že tohle patří do inzerce? Taková reklama...
|
veselyvitek
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:48
- Nahlásit
Jako reklama by mi to vadilo v momentě, kdybych prodával kde co a kdybych neměl osobní zkušenost s tímto krmivem. Také by mi přišlo dost neseriózní se registrovat pod jiným už. jménem, jako spousta jiných. Ano, prodávám výrobky Brit a nikterak se to nesnažím utajit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 15:51
- Nahlásit
veselyvitek
A to Vás nenapadlo, že inzerce je někde jinde?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 18:41 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ferdule
ad granule...
Krmíme Nutramem Large Breed a žádný problém, fence šmakujou.
Samozřejmě to všemožně "vylepšujeme" masem, zeleninkou apod.
|