Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / nemocny pes
Autor Zpráva
miguel
# Zasláno: 28 Čec 2005 09:37
- Nahlásit

Mam jeden velky problem, muj pes je uz starsi a ma velke problemy.
Zvraci, nezere, nepije, ma oschly cumak....jak mu nejlepe pomoci.
Diky za kazdou radu!

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 09:40
- Nahlásit

miguel
Zajít co nejrychleji k veterináři...

Kimina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 09:50
- Nahlásit

Ahoj Migueli,
myslím, že v tomto by Ti měl poradit jedině veterinář, který ví, co přesně Tvému psu je. Pokud není nemocný, ale je již tak starý, že nemůže jíst a pít měl bys zvážit eutanázii. Vím, že je to moc těžké udělat takové rozhodnutí, ale pokud není naděje na zlepšení a pro psa by to bylo vysvobození není důvod nechat ho trpět až do konce, to si určitě nezaslouží a tohle je to poslední, co pro něj můžeš udělat. Ale jak jsem psala v úvodu, navštiv veterináře a pak se rozhodni. Buď statečný. Kim

Anonymní
# Zasláno: 28 Čec 2005 11:14
- Nahlásit

Ahoj lidi,

potřebovala bych radu, mám 10letého boxera a v posledních 4měsících se strašně změnil. Nejhorší bylo to, že po očkování tkz. trojkombinaci se mi doma svalil a dostal záchvat při kterém mu šla pěna z huby, zmodral mu jazyk a třepal zadníma nohama.
Záchvaty pokračovali a tak dostal léky - po té je bez záchvatů ale jeho chování se zcela změnilo, nemůžeme na něho moc šahat jelikož po nás vyjíždí (hlavně né na hlavu a na zadní nohy). Bez pomoci nenastoupí do auta). Je apatický no prostě nevím co s ním.
Máte někdo tyto zkušenosti prosím dejte vědět.

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 12:52
- Nahlásit

Anonymní
Myslím, že tohle je spíš na odbornou pomoc, kombinaci veterináře a etologa. Možná tu někdo poradí dobrý kontakt, ale jinak bych neváhala a vyhledala někoho osobně.

denny
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 19:41
- Nahlásit

miguel
Jak je starý a co je to za rasu?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 20:17
- Nahlásit

Anonymní
Co na to říká veterinář? Má ta změna chování přímou spojitost s tím očkováním a následným záchvatem? Není tu možnost výskytu nádoru na mozku? Moje známá měla kokřici a ta se taky takhle zvláštně začala chovat a nakonec jí zjistil vet nádor na mozku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání