Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Jarní-letní unava
Autor Zpráva
Nori
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:09
- Nahlásit

Ahojte
Neporozujete na svých psech únavu, spaní přes den, popř. menší příjem potravy nebo průjem? Jaro téměř nebylo a teploty šly rychle nahoru... Jak je povzbudit?
Můj měl tasemnice, odčervnili jsme minulý pátek a od té doby je takový unavený... Má to na něj nějaký vliv? B12 má v granulích, pangaminu a v piškotech...
Pozn. V pátek jsme mu nasadili obojek Scalibor.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:52
- Nahlásit

Nori
Neporozujete na svých psech únavu, spaní přes den, popř. menší příjem potravy nebo průjem?
Bohužel,ani jedno nepozoruju,pořád žerou jako prorvaný,unavená sem akorát já a i ty průjmy mám.

rain
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:59
- Nahlásit

Nori

No jasně že jóóó.
O víkendu jsme si dali 25km procházku - spala zbytek dne jak zabitá. Další den jsme okupovali zahradu, známý jí cpal syrovým vajíčkem a chlebíčkama s bramborovým salátem, z toho byl průjem ještě dva dny . Takže na tom 100% něco bude, tohle by se v zimě nestalo .

argosek
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:02
- Nahlásit

if the rain comes, they run and hide their heads - they might as well be dead. if the rain comes.

when the sun shines, they slip into the shade and sip their lemonade, when the sun shines, when the sun shines....

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:23
- Nahlásit

Nori
moj od prichodu tychto hicov zerie raz za tri dni...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:39
- Nahlásit

Nori
Mě fenka taky přestala žrát, ale vzhledem k tomu, že je ještě štěně, tak to do ní tlačím různými způsoby.
Je z tepla taky trochu víc unavená, trochu víc spí. Ale jinak je to pořád torpédo ušatý

Nori
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 16:57
- Nahlásit

Díky za reakce...
Ale na jeho oblíbenou procházku na Velký Javorník (918m.n.m) to on rád a když k nám příjde někdo, tak je to štěkot největší... Možná simulace..

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 18:00
- Nahlásit

Nori

Teď už je to ok, ale ty první dny, jak začlo být horko byl jak přejetý parním válcem...jsem se už bála, jestli mu něco není. Teď kdyby ještě to línání skončilo

Bela
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 20:06
- Nahlásit

makrel
Teď kdyby ještě to línání skončilo
a co mas za psa? U nas sa bude koncit s linanim az niekedy v lete

NoriAle na jeho oblíbenou procházku na Velký Javorník (918m.n.m) to on rád
ale ved tam je dobre, vyssie polohy = mensie hice . taku prochajdu by som brala aj ja

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 21:18
- Nahlásit

Nori
Na sobě únavu pozoruju, na psovi jenom přehřátí - ještě nezačal línat a v tom zimním kabátě je mu prostě hic. Ale jinak standardní hrabání v záhonech, chytání včel do pusy, utíkání za cizími psy...kdepak únava

argosek
Můj pes je spíš It's getting better all the time )

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 07:01
- Nahlásit

Máme, všechny uvedené příznaky. Psiska ožívají až kolem 17h. Bude to hlavně tím hicem.

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 07:49
- Nahlásit

worick
Hic nám je taky, ještě jsme nezačali línat. Počítám, že si to psisko schovává až na výstavu

worick
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2009 11:53
- Nahlásit

corgi
Samojed s línáním začal, berňák zatím ani ne.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání