Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Stále nemocný...
Autor Zpráva
Hafina
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2005 09:31
- Nahlásit

Mám půl rořního welššpringra. V poslední době je stále nemocný. Jen co vleze do vody, už mu teče sopel. Vodu miluje, používá se i k přinášení z vody (tohle plemen), tak netuším čím to může být. Chovatelé od kterých ho mám mi říkali, že ta jejich fenka lezla do vody i v zimě a nic, nikdy nemocná nebyla. Neexistuje něco na posílení imunity, co by se mohlo použít i u psů. Jsem z toho dost nešťastná, protože teď má se mnou jet na 14 dní na tábor. Okolo tábořiště nám teče potok a nejde prostě uhlídat, aby do něj nevlezl. To jedině, že by se mnou byl pořád na vodítku

maja
# Zasláno: 27 Čec 2005 14:40
- Nahlásit

Určitě by šlo mu přidávat nějaké lidské vitamíny. Zkus Cetébéčko - vitamín C (to já hafině dávám) a nějaké echinaceové tabletky - ty jsou na podporu imunity.

jana33
# Zasláno: 27 Čec 2005 15:00
- Nahlásit

maja
proč lidský? jsou i vitamíny pro pejsky - já dávám multivitamíny Excel od firmy Carres

maja
# Zasláno: 27 Čec 2005 16:27
- Nahlásit

jana33

Já vim, že jsou i vitamíny pro pejsky, ale Hafina chtěla něco na podporu imunity a to vím pouze o té echinacee. Že by se dělala zvlášť pro psy o tom nevím. A na tu rýmu to Céčko je ideální.

jana33
# Zasláno: 27 Čec 2005 16:41
- Nahlásit

maja
jo a ta echinacea určitě bude dobrá.
Hafina
možná by stálo za to mu na veterině udělat testy kvůli imunitě. popř. výtěr z nosu, jestli tam nemá nějakýho streptokoka, abyste se zaměřili na původ problémů a neléčili jen příznaky

Hafina
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2005 09:43
- Nahlásit

Tak už je to asi dobrý. Tu rýmu měl jen včera ráno. No ona to asi rýma nebyla. Měl jen takovýho uschlýho holuba v nose. Potom už nic. Ani kýchání (teda občas, když mu něco smrdí, atk si kýchne, ale to je normální). Koupila jsem mu echinaceový sirup na posílení imunity a na ten tábor berem i jitrocelový sirup. Sirupky jsou sladký, tak mu to i šmakuje. Uvidíme, jak bude vypadat po tom táboře. Dám vám pak vědět.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání