| Autor |
Zpráva |
AISHA
|
# Zasláno: 26 Čec 2005 17:40
- Nahlásit
Jak snáší vaši psi trhání chlupů z uší? Můj 4 měsíční stř.knírač u toho neskutečně naříká, nevím, na kolik ho to bolí a co už zveličuje. Předchozí knírač to snášel velice trpělivě, tak jsem z toho zmatená. Dělám něco špatně?
|
Jířa
|
# Zasláno: 26 Čec 2005 17:58
- Nahlásit
Ahoj,moje čtyřměsíční malá černá kníračka to snáší v pohodě,drží bez mrknutí oka,dokud není hotovo.Já myslím,že jí to nebolí,i když je pravda,že ona je velmi hodná,trpělivá a statečná a snáší v pohodě všechno.
|
Náhoda
|
# Zasláno: 26 Čec 2005 19:17
- Nahlásit
AISHA
Mojí kníračce je 14 měsíců a vytrhávání chlupů z uší jí nevadí. Nevím jaký pocit máš, když jí ty chlupy z uší trháš, ale nesmíš mít pocit, že by jí to mohlo bolet. Oni totiž ti naši čtyřnozí miláčkové jsou pěkně vyčůraní.
Pokud jsi nervózní a nejistá, tak na tebe sehraje komedii, jak ho to strašně bolí
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2005 13:40
- Nahlásit
AISHA
Přesně tak jak píše Náhoda. Naše vydrží všechny možné procedury bez pípnutí. Jenom stříhání drápků ne, to se z ní stává taková héérečka, že si fakt myslím, že už jsem ji ten drápek zastříhla, i když nemám nůžky ještě ani v ruce. Špatně asi nic neděláš, když píšeš, že předchozí knírač to snášel trpělivě. A předpokládám, že to děláš pořád stejně ne? Třeba si zvykne.
|