Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Tišnov - ztracený vlkodav - akutní!!!
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 20:24 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Prosím všechny Tišnováky (a okolí)!
Po ráně elektrickým proudem se cca před hodinou v šoku ztratila roční fena tmavěšedého IRSKÉHO VLKODAVA, jménem LEA.

Kdo jste z okolí a můžete, vyražte na procházku, nejlépe se psem, fena byla přátelská, na psy kontaktní, nicméně je v šoku, je možné, že před lidmi by utekla. Pokud byste ji spatřili, zkuste ji zavolat jménem, kdyby měla strach, zkuste se držet poblíž a zavolat zoufalé majitelce na č. 777 262 322, aby věděla, kde ji hledat...

Díky za pomoc...!

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 20:31
- Nahlásit

prosím, pokud vás napadají další fóra, kam to po netu rozhodit, dejte tu výzvu i tam...

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:05
- Nahlásit

wami
Dala jsem to sem.......URL

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:07
- Nahlásit

wami
Ve které části Tišnova????? Obleču se sednu do auta a zajedu se kouknout po ni

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:09
- Nahlásit

wami
já to dala sem
http://www.nalezenci.cz/index.php?what=adv&cat=HL

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:13
- Nahlásit

Hodím to na dogtrekking.info

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:14
- Nahlásit

jablunka, davidkova renata
díky

Weroniica
Ve které části Tišnova?
nevím, jen pomáhám rozhodit to po netu... vzhledem k informacím, které mám, byla ta rána od elektrického ohradníku, takže někde, kde jsou v Tišnově koně... ale protože utekla celkem dost v šoku, může bejt kdekoliv v okolí...

takže jde o to pročesávat tamější "pejskařské" trasy se psama a uvidí se...

zpětnou vazbu ale asi budu mít až někdy zítra, já osobně majitelku neznám, jen máme společnou známou, která mě prosila o tohle předání infa na co nejširší net...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:17
- Nahlásit

wami
No,.. Koně jsou v Předkláštěří, průser je věc jiná tam zajet též můžu, ale okolo jsou lesy, louky pole,... Zrovna vlkodav se rozběhne bůhví kam a kde ji teď hledat?

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:21
- Nahlásit

Kromě dogtrekkingu jsem to dala ina Haf bez obav. Co kdyby....

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:34
- Nahlásit

Weroniica
Zrovna vlkodav se rozběhne bůhví kam a kde ji teď hledat?

Když každej vyrazí na delší procházkovou trasu a bude o tom vědět víc lidí, není boha, že by se to okolí tak nějak nepročesalo, i kyž to nebude cílene v tom místě... tam chodí ostatně i majitelka... můžu se ještě zkusit doptat smskou, ale jak jsem pochopila, ona fakt může být kdekoliv, takže jsou šance všude stejný...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:40
- Nahlásit

wami
Takže takhle,... Ke koním sem nezajížděla, ale v okolí tam nikde není, kam se teda dá. Projetý to mám směrem na Dolní Loučky, Štěpánovice, kde se dalo vylezla sem z auta a šla to kousek projít. Moc šancí sem si nedávala. Vždy sem jen vypla a zhasla auto popošla od něj kus a zkoušela volat - ukecávat vyplašenýho psa. Nikde žádnej pohyb,...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:43
- Nahlásit

ALL
Dolní loučky střemchoví, Předklášteří kolem ranče Loučka k němu sem nejela,... Pole směrem k Besénku za mostem na Loučky. Rybník Předkláštěří... Jinde sem nebyla je tma a těžko říct kde je jdu na odpolední zítra projedu okolí snad bude něco nového.

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:44
- Nahlásit

Weroniica
díky moc, ráno předám info, až se mi ozvou...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:48
- Nahlásit

wami
Však není za co, vím sama jak bych byla vystresovaná kdyby někdo ze smečky moji zmizel. Projet to a kouknout se po okolí je minimum co může udělat každý v okolí,...

Weroniica
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 21:54
- Nahlásit

Hele tohle je jediná Lea vlkodav co znám z Tišnova. Holka se jmenuje Lucka Balášová. Měla kokra a vím, že její mamka vlkodava Saru a pak si nechávali štěně Leu.

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2009 22:06
- Nahlásit

Weroniica
super, to jsou asi oni... já je fakt neznám, znám jen holku z Brna od vlkodavů, která mě kontaktovala, jela jim pomoct...

jinak díky za fotku, pravděpodobně to bude ona...

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:09
- Nahlásit

all

předávám info:
Ahoj všem, fenka LEA se našla dnes ráno v Předklášteří, už je doma u sbvých majitelů. Vše,. co se po ní asopň podívali moc děkujeme.

Jinak celý příběh:
Odpoledne vyrazila majitelka na vycházku se třema fenama. V podjezdu pod tratí hned u nádraží šláply fenky na mřížku kanálu, do které byl zastrčen drát pod proudem. Dvě vlkodavky se majitelce v hrůze vyrvaly a utekly, kokřici se jí podařilo udržet.
Jedna z fen vyrazila směrem na město, kde ji někdo zavřel do zahrádky a dal echo policajtům, kteří už v té době s majitelkou objížděli okolí a pomáhali je hledat.
Druhá fena ovšem vyrazila podél trati směrem na Předklášteří či Květnici. Okolí prohledali její známí, my jsme cca do půlnoci, než padla mlha procházeli všechny vycházkové trasy, Tišnov, Předklášteří a lidi v autech projížděli okolí. Leu nakonec někdo odchytl ráno a nahlásil to, takže už je živá a zdravá doma.

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 10:12
- Nahlásit

wami
BEZVÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:19
- Nahlásit

wami
už je doma u sbvých majitelů

šláply fenky na mřížku kanálu, do které byl zastrčen drát pod proudem

jako doufám,že to někdo vodnese!

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
jako doufám,že to někdo vodnese
taky jsem si říkala, že to je teda na přesdržku...

jinak pokud tu mrkne nějakej moderátor, myslím, že lze s klidným srdcem téma smazat...

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2009 13:54
- Nahlásit

To je dobře, že se našla. Takhle jsme dva dny hledaly spalšenou dobrmanku a bohužel byla na dálnici

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání