| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:00
- Nahlásit
Tak aby bylo mezi nama jasno. Moule jsem vsechno praskla. Vcetne toho, ze za ty dve hrstky mrkve, hrstku ryze, DVE lzicky sulcu a SPETICKU kureciho masa k tomu muzete vy, rozumime? Chudacek hladovej pejsek. A jak utrpne prezvykovala.
Vic jak tretinu bojkotovala. Vrhla se na to Mamba a za ni Mafo, kterej ji to vzapeti vyflustnul na zada. Mamba to dozrala. Hlavne, ze ze svoji misky vyflusala rejzi.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:08
- Nahlásit
impact
Hele vzhledem k tomu hubnutí bych se vyprdla asi i na tu rýži... Dávala bych jen maso a zeleninu.
A není špatný začít ji maso odvažovat, ať víš kolik jí dáváš. Tohle mi hodně pomohlo, když jsem hubla Jessu...
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 06:03 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Fifi
No jasně, proč myslíš, že jezdím po výstavách a zkouškách?
Ale nechám ji jen jeden vrh a z něj si nechám štěně na práci.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:07
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
proč myslíš, že jezdím po výstavách a zkouškách?
No nevim, nekoho to treba jen bavi.
A taky sem si myslela, ze kdyz ma cubis problemy se stitnou zlazou, nemusi pro ni byt stenata to pravy orechovy (nehlede na to, ze by to mohly zdedit..).
impact
Zkus este ten octovej hadr, hned jak sem psala nekomu jinymu na zacatku, pomaha to.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:23
- Nahlásit
Fifi
Tak stejný účinek bude mít octanová mast, ne? Tou jsem cecíky taky natírala. Ale úplně jsem na to zapomněla
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2009 23:09
- Nahlásit
Octanovou mast mi zejtra hodi vetka do schranky, jak pojede. Jsem ji dnes uz volala, ptz Moula bleje jak tehotna baba. Dostali jsme pochvalu za vcerejsi dietku, takze diky. Dnesni davku vlocek, dvou lzic sulcu, spteky masa a hromady mrkve, petrzele, jablka, papriky a redkvicek vymetla jak hladnej pes. A aj se mi zda, ze par gramu zhodila.
Paw krmeni nevazim, nemam na cem.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:38
- Nahlásit
impact
Cha cha, octan koupíš i v lékárně
To je škoda, že nemáš na čem vážit, pač já teda taky nevážím, ale tehdy jsem hodila na váhu to, co jsem Jess dávala normálně a vod toho odečetla zhruba třetinu.
A to bleje z čeho?
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 17:00
- Nahlásit
Ahojte,mám trochu zmatek v tom podávání homeopatik.Fena má po prvním hárání falešnou březost,je to bazlivka,má nateklé žlázy,kňourá."Štěňata" nenosí,nehledá,od hárání to rovnou přešlo na falešku,asi 14dní to má nateklé.Koupila jsem pulsatillu a Lac Caninum od Biorion,jsou to ty kuličky 30ch u obou produktů.To můžu dávat oboje zaráz?Někde jsem četla,že prve 5 kuliček a pak 3 denně,rozpustit ve vodě.Má se to dávat navečer,po jídle,před jídlem,pravidelně ve stejný čas,jak dlouho?Pročítala jsem to tu,ale jestli může někdo popsat komplexně ten postup dávkování byla bych mooooc vděčná.Je to APBT 22kg.Díky!!!
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2010 19:21
- Nahlásit
Synus
Já sem dávkovala Lac caninum 5 kuliček 1x denně a Pulsatilu - ta je na to lítostivé chování 3 kuličky 2x denně. Lac caninum je na mléčnou žlázu. Homeopatika by se neměla brát do ruky, jen do té zátky, co je na té tubičce, má se dávat mezi jídlem, ne těsně po jídle a měly by se rozpustit na sliznici. Moje fenka si je nechala dát pod pysky, ale lze rozpustit v troše vody.
Jsou to jen přírodní preparáty, můžeš je dát společně.
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 00:03
- Nahlásit
nikihoney
Super,moc díky za info,jinak ještě za jak dlouho by se to mělo upravit,ty žlázy...zhruba...
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 18:32
- Nahlásit
Jé tolik rad mi vet doporucil zvysit pohyb, snížit příjem potravy a vody, sebrat hračky. Známa mi doporučila obchlady z chlazeneho vína(bílé nebo červené je fuk) ale to jsme ještě nemely moznost zkusit. Ty homeopatika to je dobrá věc příště vyzkouším doufám že příště už nebude
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2010 19:09
- Nahlásit
Synus
Ty homeopatika jsou v tomhle hrozně individuální. Mě to na každou fenu zabírá jinak a jinak i na jednu fenu na více hárání - jedno hárání jí to zabralo, další hárání a efekt nic moc.
Zkuste a uvidíš.
Mě obecné rady ubrat žrádlo, přidat pohyb nezabraly nikdy.
|
Synus
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2010 23:16
- Nahlásit
Děkuju
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:24
- Nahlásit
Můžu se zeptat, kde ta homeopatika sháníte? Jsem z Brna. Fena mi teď hárá a posledně měla falešku dlouho a obecné rady nám taky vůbec nezabraly kdy se homeo začínají podávat, až při prvním projevu?
díky předem za odpovědi
|
Bukča
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 08:40
- Nahlásit
Ahojky,
chtěla jsem se poradit. malá je asi měsíc po prvním hárání a sedí na ni jen polovina příznaků, které tu popisujete. neschovává hračky v pelíšku, nedělá si nový, nemá nateklé cecíky.
Je ale uplně jiná - venku se jí nechce běhat, je protivná na svoje kamarády a pořád jen stojí a zírá. Přitom vždycky lítala jak blázen (je to PRT ) a byla ohromně společenská.
slyšela jsem, že se někdy změní povaha po hárání, ale to se mi nezdá.
Myslíte, že to může být začátek falešné březosti nebo něco jiného ???
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2010 10:18
- Nahlásit
PeKrato
Homeopatika seženeš normálně v lékárně, co nemají, objednají.Můžeš dávat až připrvním příznaku, někdo dává Pulsatilu už při hárání.
Bukča
Vypadá to na falešku, mě to jedna fena taky dělá, že je protivná na ostatní. Každá fena má ty příznaky jiné.
|
Aluli
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2010 22:15 - Změnil/a: Aluli
- Nahlásit
Moje to po prvním harani ,,nedostala" ale pak po každém dalším jo. Poprve jsem stim byla u veta tak mi doporucil snizit krmnou davku a zvysit pohyb, sebrat hracky a pod. a dal nam nejake prasky na tu tvorbu mléka. Dále sem už na veterine kvuli tomu nebyla. A řídím se radama min krmit min vody vic pohybu bez hracek. I kdyz u ni se to projevuje asi v lehci forme ceciky malinko natikaji a mleko netece samovolne hracky taky neopecovava tak blaznive i kdyz teda kdyz je vezmu do ruku (hlavne plysaky si privlastnuje) tak je zacne olizovat atd. jednou si hrabala noru.
Ty homeopatika plati pro vsechny feny stejne nebo jsou i jine druhy ktere se davaji ?
Děkuju kdyztak mi muzete odpovedet na jancalkova.a@seznam.cz predmet treba : faleska
|
PeKrato
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2010 08:43
- Nahlásit
nikihoney
díky, fena teď dohárala, zatím je bez příznaků, tak klepu na dřevo, snad se to tentokrát obejde bez falešky. pokud ne, homeo určitě zkusím. běžné metody u nás nezabírali.
Bukča
U nás se faleška projevovala hlavně tak, jak píšeš. až později se jí nalily i cecíky. nejdřív byla prostě jen protivná, vůbec si nehrála, furt mi jen stála u noh a kňourala. děsný, jak pro ni asi, tak pro mě. a trvalo to děsně dlouho, skoro 2 měséce, než se vrátila ke svému běžnému řádění a veselosti.
|
evca
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 17:27
- Nahlásit
Prosím o radu,pokud má někdo zkušenost s homeopatikum Phytolacca,dočetla jsem se,že je na zatvrdlé, tuhé a bolestivé žlázy,ale nikde jsem nenašla v jaké potenci,někde píšou,že vysoká potence naopak podporuje tvorbu mléka,tak už jsem z toho blázen,protože dávám Lac caninum v C30,která by měla být na oteklé,plné atd.,ale na ty tuhé boule to nezabírá,nezabírá ani hladovka,tak už vážně nevím,už se tím potýkáme tři týdny.Chci zkusit ještě zkombinovat homeopatika,ale nevím jaká by byla vhodná.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2013 17:32
- Nahlásit
Ahojky, chci se zeptat, co máte zkušenost....Nedávno jsem tady někde psala, jak Terka, co je u nové paničky a za náma chodí na návštěvu, jak poslední dobou vyjížděla na Báru, když přišli. Vrčela na ni již za brankou a po vpuštění byla skoro nepříčetná a "jela" rovnou po Báře. Když odhárala, tak chvílí na to začala mít příznaky falešné březosti, anebo si to aspoň myslím, protože Janě hrabala pelechy, shromažďovala hračky na jednu hromadu a pak si je hlídala, furt je všude ssebou nosila a tak. Ale cecíky se nezměnily, nezvětšily se, tak nevím ,jestli i bez těch cecíků jde o tu falešku. Je fakt, že co ji to přešlo, tak se opět chová k Báře jako k největší kamarádce a přestala po ní vyjíždět, prostě je v pohodě jako dřív. Je možný, že tak brzy po hárání mohlo jít o falešnou březost a to její chování k Báře tímpádem bylo toho příčinou?
|