Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / co to sakra je?!
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 15:52
- Nahlásit

Ahoj
Bow byl vždycky zdravý, bez jakýchkoliv problému, ale dneska, když jsem se vrátila domů byl takový divný, venku se šoural a často se protahoval. Myslela jsem, že je jenom ospalý. Když jsme přišli domů byl pořád takový nahrbený, poté si zase protáhl přední tlapky a lehl. Nemůže ujííít ani moc kroků, pořád se takto protahuje a lehá si. sedí i leží v pohodě, ale když stojí tak mu chůze dělá problémy. Co to může být? Taky je celý nesvůj, třepe se. Myslím, že ho něco dost bolí. Může to být něco ze zády nebo s těmi předními nožkami? Taky mě napadlo, že je jenomp řetažený. Teď klidně spinká, ale bojím se, abych něco nezanedbala. Prosím poraďte, mám o něj docela strach...

Mika
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:11
- Nahlásit

moja ked vyzera ze ho nieco boli tak nevypisuj na nete a mazte k veterinarovi...

v suvislosti s tym co pises to moze byt cokolvek, zada, nervova sustava, my laici tazko budeme radit...

jedina dobra rada je zobrat psa a nechat ho prehliadnut niekym, kto ma pred menom MVDr.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:12
- Nahlásit

Veterináře!

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:14
- Nahlásit

papillon_girl
to vypadá na břichabol, mazej na veterinu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:21
- Nahlásit

papillon_girl
Taky hlasuju pro veterinu. Prosím tě, žádného toho bruntálského patlala. Sežeň taťku s autem,ať tě hodí do Krnova ke Galuszkovi. Kdyby taťka nemohl tak mi brnkni, zkusím se poptat Tamary jestli by tě tam nehodila.

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:37
- Nahlásit

Mika
Lucie Kratochvílová
žádného toho bruntálského patlala
To je právě důvod proč jsem hned neletěla k vetovi, radši se prvně poptám, než jet třeba kvůli prkotině.

Bow se teďka probudil s extrémně skvělou náladou, prohnal Godrica, pořád za mnou lezl s kohoutem, teďka si kluci hrají a řádí jak tajfuni... Tak se přeháním k Sali, že ho bolelo břicho, to mě vůbec nenapadlo... sem tam máme takové zažívací problémy, tak mu dneska nedám žádný jídlo a snad už bude v klidu... ufff... to se mi fakt ulevilo, už jsem to viděla buh ví na co...

Biluška
děkuju, jsi hodná, ale myslím že už je to fakt v pořádku...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:39
- Nahlásit

Včera byli kluci u babičky, tak Buhví, co tam zase dostali...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2009 16:55
- Nahlásit

Jo, je zdravej, právě sexoval s papučí v předsíni...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání