| Autor |
Zpráva |
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2009 20:14
- Nahlásit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s onemocněním slinivky u psa. Zjistili nám tuto diagnózu u psa asi tak před měsícem/dvěma a pořád tak nějak nevím, co si s tím počít Krmíme psisko zatím veterinární dietou Purina, ale je pořád strašně hubené. Máte někdo takového psa? Čím krmíte? A netušíte někdo, jestli je onemocnění slinivky dědičné? Děkuji za všechny ohlasy...
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 18:55
- Nahlásit
Haló, slinivkáři
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2009 21:57
- Nahlásit
URL
tady máš diskuzi chovatelů psů s tímto onemocněním
|
xjita
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2009 11:52
- Nahlásit
Ahoj, já ti bohužel neporadím, ale ráda bych se zeptala, jaké příznaky jevil pejsek s tímto onemocněním. děkuji
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2009 07:25
- Nahlásit
xjita
Ahojky, u nas to byla hubenost a prujmy po cemkoliv tucnem.
|
Orsonek
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 17:49
- Nahlásit
Co to máš za plemeno ? Ja to mám za sebou nejvíc mě pomohl Pankreolan forte, podávání trávicích enzimů je doživotní, slinivka je dědičné onemocnění. Když jsem to zjistila u svého psa začala jsem vařit přechod jsem z granulí neřešila stejně povšem... Pankreolan jsem rozdrtila na prášek a přimíchala to do krmení žrádlo jsem podávala tak po 40 min. Jináč to pesanem fakt jen prošlo, když jsem to zjistila já, tak vypadal jak potažená kostra. Taky se to projevovalo zvrácenýma chutěma. Hovínka, jar, mýdla apod.
|