| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 15:19
- Nahlásit
Moji fence se udelal papilom na spodnim rtu. Pani doktorka nam navrhla vyjmuti pod narkozou. Zkousime jeste lecbu Baypamunem 3 injekce ob tyden. Vet. nam ale rikala, ze to bude asi bezuspesne kvuli veku Ajy. Je ji minimalne 8,5 (z utulku). Nechtela bych aby musela podstupovat narkozu, protoze ji spatne snasi.
Muzete mi prosim poradit jine reseni?
Beru celkem cokoliv
Diky Jinka
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 16:42
- Nahlásit
Jak ten papilom vypadá? je prorostlý?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 17:11
- Nahlásit
Je to růžový kulatý výrůstek asi půl cm v průměru na povrchu hodně členitý. Něco jako hřib zespoda. Těžko se to popisuje. Nikdy jsem nic podobného neviděla. Prorostlý není. Vypadá skoro jako by jí to tam jen někdo nalepil. Problém je, že když zavírá tlamu tak si horníma zubama zajede do něj. Takže jí trochu krvácí
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Čec 2005 18:47
- Nahlásit
My totiž jdem zítra na odstranění papilomu (taky spodní ret, ale prorostlý) je to taková květáková růžová bradavice... vet. mi rovnou řekl že by sme mohli zkoušet i další alternativi jako blahovičník atd. (podvázání bohužel nepřipadalo v úvahu kvůli tomu že je prorostlá) ale že to pravděpodobně nepomůže a bradavice se za tu dobu ještě zvětší... ta narkozá neni moc silná jenom je to taková oblbovačka... taky mi to ale připadá jako celkem drsnej zákrok na to že se jedná o bradavici...
|
Jinka
|
# Zasláno: 7 Srp 2005 21:36
- Nahlásit
No tak Áje ten Baypamune zabral. Prostě ji ta bradavice odpadla a teď je tam jen taková malá jizvička. Jupííí ))
|
Endy
|
# Zasláno: 7 Srp 2005 21:51
- Nahlásit
|