| Autor |
Zpráva |
Jassica
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 21:26
- Nahlásit
Dneska jsem čistila holčině zuby a všimla jsem si, že u jednoho zubu po stisknutí dásně vytéká nějaký žlutý blivajz. Vymačkala jsem to a zavolala vetovi, ten říkal, že to mohl být váček pod zubem a že pokud se to tam znovu neudělá tak dobrý. Pokud jo tak by se asi muselo trhat. Nezdá se mi, že by to byl jediný způsob, protože to nemůže být pod zubem (hnus vytékal po stisku dásně proti ploše zubu). Nasadila jsem bylinky na vyčištění. Nemáte nějaké typy?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 21:42
- Nahlásit
Jassica
Teda tipy nemam, jeden čas jsem to mívala dost často já osobně, a určitě mi pokaždý zub netrhali . - takže souhlas - bylinky, dezinfekce, a tak podobně
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 22:07
- Nahlásit
Jassica
to se Piškotovi stalo taky (14 let), jako první pomoc jsem 1. den ráno a večer mázla 100% Tea tree oil - opravdu jen malinko na postiženou oblast, je to hodně silné.
Dalších asi 5 dní jsem stříkala Tantum verde na zánět dásní. Je to asi rok a půl a od té doby dobrý...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 22:08
- Nahlásit
nekdřív jsem vlastně zkoušela čaj ze šalvěje, ale nezdálo se mi, že by to v tomto případě fungovalo
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 22:51
- Nahlásit
Jassica
Zkušenosti nemám, ale jestli bylinky, tak bych radila ten tea tree, nebo spíš než šalvěj řepík - stahuje a vysouší hnis. Třeba si jen zapíchla do dásně kus jídla, snad to nebude nic vážnýho...
|