| Autor |
Zpráva |
kočlík
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 17:06
- Nahlásit
ahoj lidi. v úterý večer jsem se vrátila z práce domů a vypadalo to tam jako po masakru motorovou pilou - všude krev a na dvou místech nazvraceno. pesan si okusoval ocas a vzal to tak důkladně že krom krásnýho praporu (golden retriever) a ukous i špičku ocasu. všechny chlupi vyhodil a aby toho nebylo málo, ze všech bot který v předsíni máme si vzal na mušku moje o kterých moc dobře ví, že si je beru když spolu chodíme ven - pomsta byla sladká... nicméně, chtěla jsem se zeptat jestli s tím máte nějaké zkušenosti, ocásek máme sešitej (chybí jen kousíček špičky, vet říkal, že to bylo něco navíc, takže ted je ocas jak má být) a v pátek jdeme na kontrolu.
myslíte že to uděla z nudy, protože jsem byla dýl v práci nebo mu ta bulka na konci vadila? a kdyby mu tam ale vadila,přece by si "neoholil" celej ocas? nikdy předtím mi tohle neudělal je mu 6, občas si z nudy líže packy, ale jen trochu
jsem zvědavá na vaše odpovědi díky moc
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 17:10
- Nahlásit
budu ráda za jakékoliv postřehy!!! DÍK
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 17:17
- Nahlásit
kočlík
A na tom ocase měl něco co tam nepatřilo??
Klidně to mohl udělat proto, že mu to tam nějakým způsobem vadilo,ale i proto, že se nudil. I když bych se přiklonila spíš k prvnímu případu.
Náš starší pes si takhle rozkousával takový kožní nádorek, co měl na boku, až jsme s ním šli také na operaci, aby mu to vyndali. Očividně mu to vadilo.
|
kočlík
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2008 17:24
- Nahlásit
on to na tom ocase měl už hodně dlouho - pár let myslím a nikdy si "nestěžoval" no asi na to došlo až teď, možná to začalo svědět
|
baška
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2008 07:21
- Nahlásit
kočlík
ja by som sa priklonila k verzii - že sa nudí. Svedčí o tom aj to, že rozkúsal boty, ktoré by si v jeho veku už nemal všímať.
Mala by si poriadne prehnať vonku a viac sa mu asi venovať. Nezmenilo sa niečo v tvojom dennom režime? Možno si menej doma.
|