| Autor |
Zpráva |
Jassica
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 19:50
- Nahlásit
Omlouvám se, že to tady takhle spamuji, ale ještě bych měla jednu otázku.
Holka má na mléčné žláze bulku, nejspíš nádorek (rentgen dobrý, nic), ale co mě na to hodně zaujalo je, že ten nádorek mění tvar. Jeden den je podloulejší (má takový jako "osásek") a druhý den ten "ocásek nemá a je kulatější. Nechápu to. Máte někdo zkušenost? Nemůže to být tukové nebo tak něco? Histologie se ještě nedělala, kvůli imunitě nám zatím nedoporučili vyjmutí a tenkojehlně by to prý neprověřili s moc velkou přesností.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:07
- Nahlásit
Jassica
tukove je to pry...kdyz se to pod kuzi MIRNE hybe..
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 20:11
- Nahlásit
Miju > No dá se tím posouvat tak v rozmezí plus mínus centimetr (možná míň).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2008 23:46
- Nahlásit
Jassica
Podle mne odstranit dokud je čas.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 08:21
- Nahlásit
Jassica
nechte to vyndat a biopticky vysetrit, podle vysledku pokracujte dal. Cim driv to udelate tim mate vetsi sanci ze to jeste nebude mit rozsev v organizmu v pripade ze to zhoubnej nador je.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 09:04
- Nahlásit
Tchor > Já vím, že bychom to měli co nejdříve vyndat. Ale holce dělali krevní testy a zjistili velmi nízké hodnoty Leu a Ery. Doktor vysloveně řekl, že jestli něco chytí imunitní systém to nebude zvládat. Proto jsme zatím na vyndání nešli (taky bychom vyndavali v lokále kvůli jaterním enzymům). Bereme Zylexis a Sanicell abychom zvýšili imunitu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 09:38
- Nahlásit
Jassica
ten nádorek mění tvar. Jeden den je podloulejší (má takový jako "osásek") a druhý den ten "ocásek nemá a je kulatější. Nechápu to. Máte někdo zkušenost
Nádor mění tvar jen růstem,takže pokud je to malé,jak píšeš,tak to bude cystička a v tom případě bych to u 12 leté feny neřešila. Jinak pokud má nízké leu,tak to vůbec nesignalisuje nádor.Byla bych v klídku,jen sledovala velikost a zbytečně to nemačkala.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 13:10
- Nahlásit
Neessi > Je to cca 1x1 cm veliké. Během tak půl roku to narostlo o nějaké čtyři milimetry a teď to víceméně "stojí" pořád nastejno. Jinak na pohmat je to tvrdé a trochu to jezdí pod kůží. Leu má hodně nízké a Ery také, na to teď bereme co můžeme. Jinak nám našli zesílné stěny na žlučníku a něco uvnitř (doktor myslí, že jde o žlučníkové bahno a pozval nás ještě na sono), jinak v pohodě.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2008 13:24
- Nahlásit
Jassica
Je to cca 1x1 cm veliké
To může být i nádor i cystička.Spíš ať to prohmátne vet až půjdete na kontrolu a zkusí to prohlídnout sonem a bude to jasné.
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 00:56
- Nahlásit
pokud má problémy s imunitou, operace u dobrého veterináře by neměl být problém. Nebo absolvovat čínskou kůru na posílení imunity. Vyzkoušené, že to funguje.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:27
- Nahlásit
Janis > Jakou čínskou kůru? Netuším o čem je řeč.
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 20:24
- Nahlásit
Jedná se o přírodní produkty. Zkušenosti máme jen pozitivní, např. vyléčená fena NO z rakoviny lymfatických žláz. Pokud je známo, tak Čína je pověstná léčením. Výtažky různých hub, řas, bylin, atp..Známá měla často angínu (určeno peo lidi i zvířata), po absolvování kůry na posílení imunity, má již rok pokoj. Vím, že mají i biokalcium, které neucpává cévy při častém používání, na rozdíl od biokalcia z lékárny. Zní to možná jako agitace, ale v mém okolí to funguje, proto to zde uvádím.
(sirius.toz@seznam.cz)
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 21:03
- Nahlásit
Janis > A co ta NO brala nebo spíše užívala za lék?
|
Janis
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 22:44
- Nahlásit
Brala CORDYCEPS,CHITOSAN, SPIRULINU, BIOKALCIUM, ZINEK a VEJKAN. Každý z těchto produktů má specifický účinek a v přesně dávkované kombinaci bylo léčení úspešné. Na imunitu je zase něco obdobného, ale jinak stanovené dávkování. Fena brala tuto kůru 3x v roce a výsledek se dostavil. Já osobně věřím čínské medicíně, vezměte si, že v Číně není vidět mnoho starých lidí s holemi, jako u nás. Je to jejich filosofií a užíváním přírodních podpůrných produktů.
|
Zuuza
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 07:39
- Nahlásit
Nas kokrspanel mel to same, veterinar rekla, ze to nic neni, ze ji to mame nechat, pokud se to nezvetsi. Asi ji to ale trochu vadilo, protoze se to porad lizala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 07:43
- Nahlásit
Janis
Houšková, ty jsi změnila nick?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 08:55
- Nahlásit
Biluška
Ty vogo, ona je strašná, že? A nikdy nevymyslí nic nového, buď furt dokola číňany o holi, nebo kalcium co neucpává cévy. Asi mají holt nějaké omezené školení, málo propracované. Ani se nedivím, stejně by tomu prodejci nerozuměli, kdyby se jim řeklo něco víc.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 16:36
- Nahlásit
Nic jsem nezměnila, Janis je sestřenka. Omezené školení nemáme, uvádím dobrou věc, neb předpokládám, že diskuse je o tom. Když něco někomu pomůže, tak jsem si to nenechala pro sebe. Pokud vám to vadí, omlouvám se, ale máte možnost to nečíst. Naopak, máte možnost psát něco stále jiného a lepšího.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
Biluška
Houšková, ty jsi změnila nick?
Taky mne to hned napadlo.Ale Chitosan dávat psům to je kotraproduktivní!
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2008 21:39
- Nahlásit
Neessi
Proč je CHITOSAN pro psa kontraproduktivní? To mne zajímá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 08:38
- Nahlásit
Mucholabka
Asi mají holt nějaké omezené školení, málo propracované
Buď tak, nebo se dostala jenom do poloviny instruktážního cédéčka
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 09:00
- Nahlásit
Biluška
Dámy, víte vůbec, co vše obsahuje chitosan??? A na co vše lze jej používat??? Sdělte své znalosti, opravdu se ráda poučím, a to nemyslím ironicky.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 09:15
- Nahlásit
CHITOSAN působí preventivně proti vzniku nádorových onemocnění. potlačuje toxin rakovinových buněk. Je známo, že po vzniku rakovinového onemocnění začíná se rychle třeba ztrácet na váze. K tomu dochází proto, že rakovinové buňky uvolňují toxin, který negativně ovlivňuje organizmus. Chitosan napomáhá odstranění rakovinového toxinu. Snižuje hladinu cholesterolu, zlepšuje funkci jater, odstraňuje z organizmu škodlivé látky, atd... Žádné instruktážní cédečko, jen literatura o čínských léčebních metodách, a hlavně nám to fantasticky pomohlo. Můžete si ironicky psát co chcete, o tom je diskuse, každý má možnost si napsat zde své názory. Měla jsem za to, že se zde uvádí zkušenosti, které pomohly, a to vážně, bez ironie.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
Houšková
Proč je CHITOSAN pro psa kontraproduktivní? To mne zajímá.
Chitosan je živočišná přírodní vláknina,která především váže tuky z potravy,které se vylučují z těla ven.
Pes je masožravá šelma ,která ten tuk z masa potřebuje ke svému životu.
Je to jasné?Proč bychom psům měli odbourávat tuky ?
Myslete trochu hlavou.
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:46
- Nahlásit
Myslím hlavou a proto nikoho neurážím, ani nejsem ironická. Pokud vím, tak chitosan se podává v kombinaci s ostatními doplňky, a to má svůj účel, v kombinaci je vypočtena účinnost na různá onemocnění. Navíc neváže tuků přes příliš, tak jak si asi myslíte. Začínám mít z vás pocit farmaceutického lobbismu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 16:55
- Nahlásit
Houšková
Navíc neváže tuků přes příliš
Proč se tedy používá jako hlavní složka některých přípravků pro hubnutí?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2008 17:15
- Nahlásit
Houšková
Navíc neváže tuků přes příliš, tak jak si asi myslíte
Já si to nemyslím,já to dokonce vím.Zkuste si dát 3 x denně chitosan a za 48 hod si prohlédněte stolici-samý tuk!
Začínám mít z vás pocit farmaceutického lobbismu.
Ten pocit tady z vás máme všichni,že za cosi lobujete.Ale když to už děláte,tak o tom musíte nejdřív něco vědět a ne jen to,co jste si sama přečetla.Chtělo by to kapánek širší znalosti v širších souvislostech. Mimochodem čínskou medicínu znám docela dobře,ale musí se umět používat.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2008 14:20
- Nahlásit
Sice se to tady zvrhlo v zajímavou diskusi o farmacii, ale ráda bych se vrátila k původnímu tématu.
Setkal jste se někdy někdo s tím, že by útvar na mléčné žláze měnil tvar? Tím myslím že předevčírem byl větší do výšky, včera byl normálně velký (tzn. placatý, širší), dnes je vysoký tak půl centimetru a šířka je menší. Já už z toho blázním, nechápu to. Teď to nemůžeme vyndavat kvůli možnosti infekce, tenkojehelnou mi nedoporučili protože nevíme co to je.. ale řekněte mi, jestli je to nádorek tak safra jak to, že mění tvar? To přece nádorky nedělají (krom růstu) ne? Není možný že by na to působily hormony nebo něco? Ale zase nádorky prý jen rostou ale nesmrskávají se, a navíc takhle střídavě.. neznáte někdo?
|