| Autor |
Zpráva |
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 15:38
- Nahlásit
Ahojky,prosím o radu.Nechala jsem naší jezevčici Báju vykastrovat a bohužel to vyšlo tak blbě na zimu.Museli jsme čekat na druhé hárání,potom měla falešnou březost a potom jsme mohli jít až za měsíc.Nyní je po kastraci 14 dní a přišla zima,má holé bříško a chlupy jí prý dorostou,až za dva měsíce.Aby jí nebyla ve sněhu zima koupila jsem jí od TOMIHO svetr a zateplený obleček,ale obojí je k ničemu.Zrovna bříško moc nekryje a navíc obojí jí nějak nesedí.Zateplená vesta se rozepíná a už jsme jí málem ztratily,svetr se vytáhl.Prosím poradit ,jak jste to řešili vy.Díky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 15:41
- Nahlásit
jitka HS
Prodávají se i ty nohavičkové oblečky. Oblékají se zespod a zapínají nahoře na zádech. Ty by měly krýt celé bříško. Mmnt zkusím to někde najít.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 15:45
- Nahlásit
bullvnouzi
Navštívila jsem všechny zverimexi v okruhu 50km.Ukazovali mi různé oblečky,ale všechny byly právě u pipiny hodně vykrojené.Prý se tak dělají všechny,aby to bylo univerzální jak pro feny,tak pro psi.Ta díra právě vychází zrovna na holou část bříška.Pokud Něco najdete budu moc ráda.Díky.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 15:49
- Nahlásit
jitka HS
Jo aha. Až takhle. No asi myslíme stejný. Jak na potvoru se mi nedaří je najít na netu.
No a co vzít do ruky jehlu a nit a obleček upravit, sešít, podšít něčím teplým?
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 16:12
- Nahlásit
bullvnouzi
Asi budu muset,byť nejsem zrovna zručná.Děkuji za snahu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2008 16:16 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
jitka HS
Hele já a jehla s nití taky nejde dohromady... Ale na takový prcky se dobře přešívají různý části lidskýho oblečení. Kdysi jsem pro srnku spíchla svetr z rukávu z mýho svetru. Ustříhla jsem ho, udělala díry na packy, obšila, protáhla gumkama, aby držel a šmytec. A spráťovi nedávno z nohavice od šusťáků.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 04:27
- Nahlásit
jitka HS
ahoj..mám čubu krátkosrstou kastrovali jsme kolem 17 prosince a neřešila jsem to.....myslím že pokud je jizva zahojená tak to nebude tak vadit stejně to zatím nebude na dlouhý prochajdy to Bája zvládne
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:59
- Nahlásit
sarax
Ahojky,děkuji za snahu.Už jsem to vyřešila.Jak mi poradila bullvnouzi,tak jsem svetr nastavila a kamarádka mi plete svetřík s nohavičkami.Naše Baruška je dost zimomřivá,nejraději spí v posteli pod peřinou.Tak mám obavy,když mrzne,aby mi nenastydla.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:11
- Nahlásit
já si nechávala šít obleček od zera dc. standardně mají také univerzal vykrojený, jak na feny, tak na psy, ale na přání upraví stačilo říct, že je pro fenu a že chci spodní díl tak a tak široký.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 13:42
- Nahlásit
jitka HS
já mám psa taky teď jako holátko a ještě je velkej na oblečky, jaké nabízejí- nakonec nezbylo nic jiného, než šít...........
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:37
- Nahlásit
jitka HS
ajeeeje, resime stejny problem... uz dva mesice ji to nezarostlo... brisko studi
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2008 09:49
- Nahlásit
žanda
Miju
Ahojky,tak oblečky už mám,ale je horor Báju do nich pokaždé dostat.Je to boj ,než jí to něj navléknu.Tak to jste mě nepotěšily,mě vet říkal,že do dvou měsíců jí to doroste.U nás je zrovna sněhu a mrzne.No hlavně že už se jí zahojila rána,samozřejmě si jí lízala.Měli jsme sice límec,ale jelikož Bája bečela a nechtěla ho,tak jí ho muž sundaval,když jsem nebyla doma.Manžel pracuje doma,tak je s pesanama víc jak já.Tak u nás musím být ta zlá já.Museli jsme k vetovi a natírat jí to,potom už límec musela nosit.Nakonec si zvykla a bravurně s ním i skákala všude kde potřebovala.
|