Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Žlučníkové bahno?
Autor Zpráva
Jassica
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 10:01
- Nahlásit

Tak jsme byli na preventivním sonu břicha a doktor říkal, že se mu nezdá žlučník. Prý je asi z poloviny vyplněný "něčím". Domnívá se, že by mohlo jít o tzv. žlučníkové bahno. Jsme objednáni ještě na sono abychom zjistili zda to bude vypadat jinak po najedení (byli jsme tam "na hladovo"). Nevíte o něčem (čaj, přípravek..) co by to bahno dostalo pryč? Možná prý ten žlučník může být důvodem zvýšených jaterních enzymů, protože žl. a játra spolu souvisí.

kety
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2008 12:42
- Nahlásit

Hm nevím, neznám, neslyšela jsem nic o tom pravdou je ,že se může stát ,že je nějaká špatná funkce ledvin či játry a tak je důležitá dieta dlouhodobá jako bez soli a granule bez zbytečných eeeček jen na přírodní bázi ,žádný šrot a kukuřici.Jinak na čištění organizmu je výtečný zelený čaj,ale pravý né ty levné náhražky ,čistí jak krev tak ledviny a játra a další orgány.

Jassica
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 16:20
- Nahlásit

kety > Granule máme l/d jaterní dietu (ovšem kukuřičná mouka v nich je). Ten zelený čaj zkusíme, díky za tip.

RenataL
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2008 22:03
- Nahlásit

Jassica
Na játra je naprosto bezkonkurenční ostropestřec mariánský. Pro pejsky existuje v tabletkách jako Hepatosan. Pokud mám zkušenost, tak je ostropestřec naprosto jedinečný a umí zachránit a regenerovat i hodně poškozená játra. Určitě bych to zkusila jako první. Možná yb nebylo od věci po domluvě s vetem ca po 2 - 3 týdnech braní udělat další kontrolu. Lidskou verzi mám vyzkoušenou sama na sobě.

Jassica
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 11:20
- Nahlásit

RenataL > Ostropestřec je skvělý, bereme ho v tabletách a nemohu si ho vynachválit.

žanda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2008 22:35
- Nahlásit

Jassica
já sama se žlučníkem nějakou dobu už taky nekamarádím, beru homeoptaika, ty mi dost pomájahí- už jsem dlouho netrpěla -před rokem jsem byla s tím ve špitálu,pak jsem nasadila homeo léčbu a klepu to na dřevo- zkus nějakýho homeopata, jde to u lidí, proč by ne u psa. ale homeo nedoporučím konkrétně,měla jsem toho víc a šité na míru mě.

Jassica
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2008 17:15
- Nahlásit

žanda > Budu o tom určitě uvažovat. Ale nevím, jednou jsme brali Phosphorus a bylo to ještě horší (ty kuličky jsou asi moc sladký, nevím). Myslíš, že by se to dalo i vybylinkovat? Nasadila jsem žlučníkový a jaterní čaj, a jedna doktorka mi poradila Spirulinu.

žanda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 22:03
- Nahlásit

Jassica
mě dost pomáhá pít řepík- nemyslím tedy, že by to žlučník vyčistilo na vždy,ale dělám si tím "Kůry" a je to lepší. Zkusila jsi ty kuličky do něčeho zapíchnout? třeba do sýru...sladký-jako psovi nejedou? nebo jiný problém...proto píšu ten sýr- dá to makačku,aby jsi na kuličku nesáhla,ale dá se... dělala jsem se začátku,když jsem měla víc kuliček mimo psa,než v psovi-teď dáváme lžičkou a pohoda. Sobě to sypu rovnou))
Spirulinu neznám.ale juknu se co to je- třeba by se mi taky hodila)

Jassica
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2008 22:11
- Nahlásit

žanda > Ona by ty kuličky jedla, ale když je brala tak měla zažívací potíže, nevím jestli z toho fosforu nebo cukru (braly jsme Phosphorus).
Spirulina je mořská zelená řasa, poradila nám to známá.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání