| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 23:32
- Nahlásit
Barunka
ad to CD - nevím... přemejšlím o tom, páč u nás je asi hlavní problém ve mně, že jsem si psa rozmazlila, ten sice tu reakci na střelbu nějak získal... ale teď na mě spíš hraje... a ještě ke všemu mu to já žeru.
takže se zvykáním, jakože střílím já, mi to zatím moc neklaplo, tak jsem přemejšlela, že to CD coby možnost pozitivního postupu by mohlo zabrat, ale nemám na to žádný reference, tak se mi nechce moc kupovat zajíce v pytli...
tudíž o CD jsou to zatím fakt jen úvahy, i když myslím, že dobře použitý by to výsledky mít mohlo.
ad děti - podobná situace u nás s Meluzínkou, taky po špatný zkušenosti... u ní ale od začátku dělám to, že dětem, co s ní mají přijít do kontaktu, dávám do ruky piškoty, je pažravá, chytne se a sama si pak pro ty piškoty chodí... takže vidí-li děti víckrát, zvykne si na ně. Sice je seřve pokaždý, ale to už je spíš z principu, pak čeká ty piškoty... ale neznámý děti teda těžce nemusí pořád a vzhledem k její vrozené nedůvěře v cizí lidi (jakože ona fakt nikoho nemusí), to asi lepší nebude... tak hlídám, no, co se dá...
|
kety
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 17:06
- Nahlásit
Napodlo mě ji znovu socializovat jako procházky v hlučném prostředí a nečekané situace třeba na nádru tam se všechno rozléhá.
|
kety
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 21:00
- Nahlásit
No ono záleží kde pes je já je mám doma jsou zvyklí na vrtačku vysavač ,mixér, když si nečekaně kýchnu ,když spí tak je to taky nerozhodí to je zapotřebí vědět o Vás více a iniciatovu mít v úměrné míře určitě najdeš to správné východisko.Jediný problém jsou puberťáci s kapucema a kšiltovkama ,když byla štěně tak ji dráždili a tak to v ní trošku zůstalo.Štěně je naučeno od mala ,že nesmí a tak starou trestá taháním za uši.No jadna učí druhou a my se učíme s nimi.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
tak jsem dneska volala MVDr. jiřičkovi, máme se objednat v AA Vetu u něj, no a prozatím mi doporučil bachovy květy - "krizové kapky" ... tak ve čtvrtek jdu k jedné paní na kterou mi dal kontakt a uvidíme, prý se domluvíme co je konkrétně za problém a podle toho mi něco namíchá ...
dneska jsem ji nalákala na sušené ucho až k autu, a dokonce i do kufru skočila - bez obojku a vodítka - tak jsem ji tam zavřela, dala ucho, nechala jí asi půlku sežrat a s druhou půlkou ji pustila z auta na zahradu, zítra to zkusím zas
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:15
- Nahlásit
Janiii
Vidíš, to je už docela úspěch!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:27
- Nahlásit
mishi
páníček ji ani poblíž auta nedostal ... tak vzal ucho a zas šel domů
asi u toho víc magořim a blbnu - "no kooooukej co máááám, uchooo, no kdo ho asi sežere, coooo???" a zrovna jdu náááhodou kolem auta - atd. ... až když skočila do kufru najednou nasadila výraz "ty wole kde to vlastně sem auto!!" ale s uchem si lehla do kufru a začala ho zuřivě žvejkat ... tak snad to zítra půjde zas
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:34
- Nahlásit
Janiii
super !!! ale neuspěchej to jo dej jí čas
|
kety
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:06
- Nahlásit
No ůspěch jen pomalu ,abys ji nemusela krmit jen v autě myslím i žrádlo a nakonec tam bude i pát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:32
- Nahlásit
Janiii
no heléé, tak ono to půjde. Pomalu , ale půjde. jen možná prožerete prachy na nový auto za vepřový ušiska .
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:22
- Nahlásit
Janiii
super
jen piš dál o dalších pokrocích!
(BTW - a je ten kontakt na paní s Bachvoými květy veřejný? myslím, že před silvestrem bych jí udělala tržbu... )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:49 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
wami
jestli je veřejný to nevím, mně ho dal přímo pan doktor, kdyžtak pošlu mailíkem
edit: mailík odeslán na adresu, kterou máš tady pod členem
|
wami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2008 10:56