Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Zpožděné hárání
Autor Zpráva
spitalska
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 12:33
- Nahlásit

Hezké odpoledne, mám fenu Hovawarta, které budou v únoru tři roky. Prvně hárala v roce a od té doby hárala březen a srpen, tentokrát v srpnu nic a ani do dnešního dne hárat nezačala. Chtěla jsem se zeptat, jaká je "tolerance"zpoždění. Veterinář to zatím nechce řešit. Díky za rady.

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

Ahoj,
mám takovou zkoušenost,že to pravidelné být nemusí.Mám fenu,která hárala pokaždý jinak,po osmi,i deseti měsících,teď na posledy po šesti poprvé.jestli to může znamenat i něco jiného,nemám tušení,ale když chce vet ještě počkat,tak taky čekej. Třeba ti ještě poradí někdo něco jiného,ale já si myslím,že počkáním se nic nezkazí. Jak už jsem psala,některá fena mi hárá za 10,ikdyž to byla asi vyjimka,jinak je to běžně od pěti do osmi měsíců.
Ale určitě se ještě ozvi,zajímá mně jak to dopadne.

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 21:00
- Nahlásit

spitalska
myslím, že rozmezí 6-10 měsíců je OK, mám tři feny a máme to taky tak... po těch 10-11 měsících bych to asi začala řešit...
v jaké je fena výživové kondici ? Má nadváhu ?

LucieS
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2008 23:47
- Nahlásit

Taky bych to ještě asi neřešila.
Moje fena hárala zezačátku taky takhle, postupně se jí to srovnalo a poslední dobou hárá pokaždé v září.
Třeba ta vaše čeká na březen .

spitalska
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2008 19:36
- Nahlásit

No, nadváhu nemá, máme ještě jezevčici a té se to střídá každých 6 a pak 8 měsíců, takže jednou to má 2x do roka a další rok jenom jednou. Ještě počkáme a uvidíme, díky za rady.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání