| Autor |
Zpráva |
oliver
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2008 23:06
- Nahlásit
Může se psu podávat (ve správném dávkování) Alavis pro koně? Jaký je v tom rozdíl? Na jejich stránkách mají odlišné měření glukosam. a chondroit., MMS u psích (poměr na 1 tabletu) a koňský (poměr na 1 kg výrobku). Poradí někdo? Děkuji.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 08:45
- Nahlásit
oliver
neporadím,ale vím že to lidi kupujou jako pro koně,ale dávaj to psům,vyjde tě to levnejš,co jsem slišela
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 12:21
- Nahlásit
oliver
My Alavis pouzivame MSM urcene pre kone a tiez gelapony fast tiez urcene pre kone. Prepocitam mnozstvo ucinnej latky na nasu vahu a pouzivam, uz viac ako rok... Psie vychadzaju velmi draho na viac ako 50kg psa
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:27
- Nahlásit
Hodně levný ho mají tady. Na popletené obrázky nehleďte.
Objednají i koňský na požádání.
http://www.hafishop.cz/index.php?pocet=10&cat=8
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2008 15:33
- Nahlásit
Taky dávám koňský Alavis (mám 4 psy-dohromady cca 150 kg schválil mi to i uznávaný ortoped, ale užívají ho jen jako prevenci - problémy nemají, kromě mírného kulhání veteránky.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 17:49
- Nahlásit
Přidávám se k dotazu na Alavis.
Mají teď vánoční slevu, tak se chystám objednat -
ale nevím jaký - co nejlíp jako prevenci, ale zároveň intenzivně vyživující a regenerující? Mám psa s loktem v háji - momentálně ovšem už několik měsíců bez obtíží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
Dines
Taky mám psa s loktem v háji a bylo mi řečeno ortopedem, že Alavis není komplexní a že lepší je Nutradyl nebo Chondrocan.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 19:50
- Nahlásit
Maya
Já nevím jestli potřebuju komplexní - se mi pozdává ten Alavis - kloubní výživa - podle toho co k němu píšou, tak to bysme asi potřebovali
Copak má tvůj psék s loktem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:39
- Nahlásit
Dines
Já nevím, tak mě to bylo řečeno, že pro postiženého psa je nejlepší komplexní kloubní výživa a to Alavis není. Moc se v tom nevyznám, tak radši poslouchám ortopeda.
Můj psék je po operaci, měl odlomený korunní výběžek. Už před pár lety měl operované rameno kvůli osteochondroze a dávala jsem mu Chondrocan a fakt mu to hodně pomohlo, pak když byl už bez potíží i Alavis, ale jen do té doby, než mi ho vet takhle pohaněl. Prý je vhodný jako prevence, ale na už poškozený kloub nestačí. Takže se rady radši budu držet, minule se mi to osvědčilo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2008 21:45
- Nahlásit
Maya
Hele, já se asi zeptám blbě, ale osteochondroza je nebo není dědičná?
|
Kikis
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 07:27
- Nahlásit
Mě naopak veterinář doporučil Alavis 3 jako nejkomplexnější přípravek. Psice ho bere nepřetržitě od půl roku, kdy jsme zjistili DKK 4/4 s artrozou. Dlouho jsem to kombinovala s Celadrinem, teď k tomu dostává Colafit MSM. Teď jí jsou 2 roky, je naprosto bez obtíží a běhá agility Nutradyl jí vůbec nepomáhal, je tam hrozně nízký obsah účinných látek...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 18:54
- Nahlásit
kachna_
Je dědičná. A nebo taky může být důsledkem velké podvýživy v růstu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2008 19:02
- Nahlásit
Kikis
Teď jsi mě zviklala tak jsem se podívala, Nutradyl má opravdu méně některých látek, ale má navíc extrakt z nějakých mušlí, každopádně u Alavisu 3 píšou, že je to jen jako prevence, kdežto u Nutradylu je přímo napsáno, že se má používat při rozkladu chrupavky a při osteoartroze, což je přesně to, co já potřebuju.
Asi je to taky tím, že poškození kloubu u DKK a osteochondrozy je úplně jiné, takže se nedá čekat, že by na to zabíralo to stejný.
|
Bost
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 08:46
- Nahlásit
oliver
Ahoj, mám koně i psa. Alavis mi s koněm hodně pomohl, protože jsme měli úraz. Mám roční fenku boxera a zatím nemá problémy, takže nevidím důvod jí cpát nějakými vitamíny a tak. Určitě bych po Alavisu sáhla, ale ne po koňské dávce. Stačí, že ji sprchujeme koňským šamponem.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 10:09
- Nahlásit
Dávám Alavis pro koně Dual a MSM, dávkuju podle přepočtu na váhu. Když nezapomenu koupit, doplňuju ho ještě céčkem.
|
Ivisek77
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 20:31
- Nahlásit
LucieS
kolik se má dávat céčka?to je taky na váhu psa?
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 22:19
- Nahlásit
No já mám psa o váze člověka, takže dávám člověčí dávku . 500 mg tabletu denně a kupovala jsem ten postupně rozpustný, jak ono se to jmenuje.... Cetebe.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2009 14:11
- Nahlásit
Myslíte, že je Alavis vhodný pro pejsu s jaterní dietou? Uvažuji o "Alavis 3" nebo "Alavis MSM + Glukosaminsulfát" ale nevím který by byl vhodnější. Pejsa je dvanáctiletá, zjevné potíže kromě lupání v kloubech nohou a občasného zakopnutí (myslím, že ji zlobí "zápěstí" u předních nožek > nevím teď jak se to odborně jmenuje ale víte co myslím).
|