| Autor |
Zpráva |
Hanka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:02
- Nahlásit
Ahojky mám prosbičku,slyšel jste někdo o Rimadylu ochucených tabletách?Doporučil mi je jeden chovatel,ale náš vet na mě koukal jak na blázna
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:18
- Nahlásit
jo,měli jsme je, jsou na bolest nebo atb,že? Pejsa je baštil po operaci, moc mu chutnaly Naštěstí to bylo jen pár dní, matně si vzpomínám, že byly dost drahé
|
jana33
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:27
- Nahlásit
Rimadyl je na bolest, ale nevím o tom, že by ho dělali ochucený. Proč taky, je to klasický lék, analgetikum tak proč by mu dělali příchutě?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:33
- Nahlásit
příchuť mají, aby se pes nevzpouzel, když to do něj tlačím Po operaci pejsa baštil atb a Rimadyl a jedny z těch prášků určo ochucené byly, ale je to dávno,tak nevím, co bylo s příchutí a co ne, ale ochucený prášek voněl asi jako suchý salám
|
jana33
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:36
- Nahlásit
Náš Rimadyl teda příchuť neměl ale moji psi sežerou prášek jako cokoli jiného, takže to do nich tlačit nemusím a ani si pídit po příchutích
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 11:51
- Nahlásit
Náš staroušek taky bral Rimadyl pro zmírnění bolesti při artróze a zabíralo to fakt dobře. Taky neměl žádnou příchuť, ale náš "dědek" je "popelnice", ten baští i léky jak bonbony
|
jeje
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:00
- Nahlásit
Je to ochutene pecenovym praskom a zvycajne je to v na vysku polovicnom baleni:
|
jana33
|
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:07
- Nahlásit
tak tenhle neznám, my jsme měli Rimadyl v normálních platíčkách. Ale je tu u nás jak u Evíka, berou to jak bonbony
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:22
- Nahlásit
tenhle Rimadyl taky neznám - ten tvar je stejný, ale my jsme měli jinou pixlu, možná je tenhle nějaký nový, právě, aby to ti psi lépe žrali.....Ještěže ti mí dva jsou "popelnice" a baští všechno včetně léků.....Náš třetí je ale děsně vybíravý...baští jen svoje granule a běda mi, pokud mu do nich přimíchám třeba jen ochucené tabletky biotinu...okamžitě pohrdne celou miskou Problém je, že mu léky nemůžu zaobalit jen tak do něčeho, protože má problémové zažívání....jediné, co mu nevadí a má rád je taveňák, takže všechny léky jdou do taveňáku, jinak to nesežere a rvát mu to násilím do tlamy se mi příčí
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:34
- Nahlásit
Děkuji všem,nám byl doporučný na otlak na přední noze,že prý se to po něm stratí,tak nevím.Máme s tím problémy už přes měsíc pořád jí sté boule vet vytahuje takovej hnus a týden je pokoj a pak se jí to udělá znovu a to leží v kuchyni na gauči.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 12:55
- Nahlásit
Hanka
jestli se pejskovi dělá ten "hnus" pořád dokola jak píšeš v té bouli....veterináře nenapadlo odoperovat celou tu bouli????
Náš nejstarší pes měl taky na pacce bouli - jednou mu z ní vet vysál hnis s tím, že když se tam udělá znova, odoperují to celé...stalo se a už je pejsa několik let v pohodě...
Musí to ale posoudit veterinář, podle toho, co to je.... Je mi ale divné, že vet "pořád jen vytahuje hnus"...když se to pořád dělá znova, a vet má pořád stejné řešení, možná bys měla vyzkoušet jiného veterináře.
Jinak ten Rimadyl je protizánětlivý a proti bolesti.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 13:14
- Nahlásit
Když jsme tam přišli s tou boulí poprvé tak o operaci mluvil,ale když jsem se ho na ní ptala před týdnem tak říkal,že by to šlo ,ale že se ta rána špatně hojí a že by bylo lepší jí tu bouly rozříznout a nechat vyhnít a to už se mi vůbec nezdá.
Jo,je to nějaký váček na předních nohou na lokti,má chránit kloub.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 13:24
- Nahlásit
Hanka
tak já bych asi šla k jinému vetovi....náš stařík měl v té bulce taky hnis a vyřízli to celé, rána se zahojila normálně, pes sice musel asi týden nosit ten ochraný límec, aby si to nelízal, ale vydržel to a dneska nemá jizvu skoro ani vidět....Naše vetka tu bulku posílala na histologii a zjistili, že kdyby se to nevyndalo, mohlo by to časem přerůst v pěknou polízanici....
Když to má ale pes na kloubu, tak je riziko, že se to bude špatně hojit samozřejmě větší, ale "nechat to vyhnít" mi přijde divné....raději se fakt poraď ještě s jiným vetem.... Odkud jsi? Jestli z Prahy, mohla bych ti dát tip na pár dobrých veterinářů (raději ale na mail, aby tu někdo neřekl, že dělám reklamu
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2005 13:49
- Nahlásit
To jsi hodná,jsem od Slaného což nejni tak daleko.Už jsem přemýšlela o jiném vetovi,ale měla jsem strach,že půjdu k jinýmu a buď to bude stejný nebo ještě horší.A to ten náš vet nejni vůbec z levného kraje.Tak mi prosím někoho poraď
mullerova.h@volny.cz
Děkuji moc
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 11:20
- Nahlásit
Tak jsem byla včera opět u veta.Zase jí s té boule vytáhl dvě stříkačky hnusu,ale prý v tom nebyl hnis,je to nějaký tíhový váček který se plní tekutinou.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 12:33
- Nahlásit
jeje
Znám to poloviční balení. Stojí cca 700,- Kč.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 12:37
- Nahlásit
Hanka
napsal jsem ti adresy na mail
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2005 16:52
- Nahlásit
Evik
Děkuji moc moc moc
|
haha
|
# Zasláno: 1 Srp 2005 23:02
- Nahlásit
my měli rimadyl ve žlutý krabičce na obalu byl namalovanej pes stálo to něco kolem 300 kč ochucenej nebyl, ochucený jsme měli nějaký růžový antibiotika , myslím že to začínalo od s..
|