| Autor |
Zpráva |
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
nevíte někdo jak zastavit krvácení z vyškublého hmatového fousu na čumáku u psa? o víkendu si ty moje trochu drsněji hrály a jedna té druhé vytrhla s čumáku takový ten hmatový chlup, je to hrozně krvený, takže neustále z toho vytéká trochu krve, při jakémkoliv pohybu tlamou, nemáte někdo zkušenosti jak toto zastavit a vyhojit, třeba nějakou mast, nebo desinfekci, ... zkoušela jsem Betadinu i klasický kamenec a nic můj osvědčený hypermangan na to dávat nechci, když je to na čumáku
čubině to sice nijak nevadí, ale mě jo, že mám všude samé krvavé šmouhy
dík
|
sarinda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:32
- Nahlásit
možná bych zkusila zásyp.
existuje buď bílý nebo žlutý (framykoinový), měli by ho mít v lékárně, ten by tu ranku měl zacelit.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:35
- Nahlásit
Eny
novikov
(taková ta zelená kapalina, dá se to koupit v lékárně) - udělá to okamžitě umělý "stroupek"
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:50
- Nahlásit
wami
fakt? no tak to díky cstou z práce koupím zelenou vodičku
zásyp mě taky napadl, ale ten je prý jen na předpis
děkuji
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 14:59
- Nahlásit
Eny
fakt, novikov plácám skoro na všechno, kam to jenom jde, sobě i psům...
akorát bacha, musíš to skladovat v lednici, jinak ztuhne...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 15:36
- Nahlásit
wami
díky už ho mám, docela fuška ho sehnat tak večer vyzkouším. a pak poreferuji.
je se ještě zeptám, pálí to nebo ne? já jen jakou mám čekat reakci
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 16:00
- Nahlásit
Eny
no, trochu to pálí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 17:49
- Nahlásit
Eny
Tu zelenou vodu používám docela často, řikáme tomu tekutej obvaz, hned to vysuší a udělá stroupek. Mařeně to dávám vždy na zmokvaný nohy, pomáhá okamžitě, jen pozor, dost barví a z látky to skoro nedostaneš. Obvykle od toho mívám na dost dlouho zelený i ruce. Nijak zvlášť to nepálí, Mařena to nemá ani tendenci olizovat. Vem si uchošťourek, a jen jí to tam přiďobni, hlavně se toho nedotkni Místo šmouh krvavých, budeš mít šmouhy zelený
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 19:15
- Nahlásit
Gerda
Jé, já myslela, že to je na předpis a marně vždycky závidím na veterině, že to vet má. To si koupím!!!!
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 19:37
- Nahlásit
Co ten zázrak stojí (zhruba)?
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:57
- Nahlásit
Noemi
včera jsem kupovala lahvičku cca 250 ml a stála mě 175,- Kč ale sehnala jsme jí až ve druhé lékárně a měli poslední. Předpokládám, že mají i menší, ale nechtělo se mi riskovat na to bůh ví jak dlouho čekat.
Tlamka už neteče
Díky všem, pro příště mám uložené po ruce v lednici
Jinak na sundání velkého zaschlého strupového koláče kolem rány výborně zabírá naředěná betadina, doporučuji
|
Luca a Maxik
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:31
- Nahlásit
on jeden čas byl jen na předpis,ale teď už to asi zase pustili,tak to je fajn, návštěva lékárny mě nemine
|
Lure
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:32
- Nahlásit
Jinač ta zelená vodička se jmenuje Novikov a žlutý prášek - zásyp na rány se jmenuje Dermatol.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:54
- Nahlásit
Pak mám ještě fialovou vodičku, taky barví jak blázen a taky vytváří hned stroupek. Je to genciána?
|