Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Pozor na mladé obilí
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

Jako vážně. V tuto dobu se postřikuje všelijakýma jedovatýma herbi- a podobně -cidama vzešlé ozimé obilí. Zůstává jedovaté čtrnáct dní (podle slov toho člověka, co to rozstřikuje.
Když uvidíte lán mladého obilí pásovaný čerstvými rovnoběžnými stopami traktoru, raději tam se zvířátky nechoďte.

Marmorata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

Ano, kolegyně má čubinku, která má touhle dobou vždycky těžkou alergickou reakci na tlapkách. Do pole nechodí, stačí, co vítr odvane na okolní cesty.

Hafina
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 14:59 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Jj, Aris touhle dobou vždycky míval průjem, než mi blbcovi došlo, že je to z toho, jak se prohání v mladým postříkaným obilíčku...

Pink
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 12:48 - Změnil/a: Pink
- Nahlásit

Docela by mě zajímalo, jak řešíte stopování v osení / postřik. Co jsem se ptala, tak lidi chodí na osení po dešti, koukají na čerstvě vyjeté koleje. Tady jsem vyhledávala a našla jsem radu, že se má rukou přejet po obilí a olíznout. Máte nějaké zkušenosti, postřehy, rady?

Eny
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 12:56
- Nahlásit

Pink
pokud stopu našlapeš a máš pak mastné boty, tak tam nelez se psem
Jinak popravdě moc neřešm, ale zase vím, jak asi vysoké osení se stříká a do takového nelezu

Pink
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2008 21:25
- Nahlásit

Eny
Díky. Ještě jsem zjistila, že za zahradou mám vyseté obilí, které má přírodní barvu a o vesnici vedle mají obilí červené - asi něčím namořené. Je tady nějaké nebezpečí?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání