| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:14
- Nahlásit
Mailem jsem byla požádána o vložení předmětného příspěvku za nějakého "našeho" čtenáře, který je nečlenem a tudíž nemůže založit sám. Zakládám tedy dle přání:
Na jižním okraji Prahy se kloši přemnožili. V lese nalétávají, potom se zkusí zavrtat hyeně do kožichu. Já je rychle na povrchu kožichu seberu a lehce "rozemnu" v prstech (fuj). Tím jim biologicky přirozeně ODPADNOU křídla (která by jim stejně v kožichu odpadla) a pak je prostě zahodím.
Četl jsem o návodu na odpuzovací nátěr:
20-40 hřebíčků (koření, ne železných) 2 týdny máčet ve 2 deci vodky. Tím se má pes natřít. Dnes snad koupím vodku a zbytek vypiju.
Jo kloši nalétávají hlavně na to, co je světlé a co se hýbe!
PS: Milý Honzo, já Ti zakládat členství nebudu, neboť bych musela vymýšlet Tvé heslo a pak ho mohla při svých nerudných vrtochách zneužívat, libovolně si kdykoliv cokoliv založ sám, budeš vítán.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
Garfield
Co jsou kloši, nejsou to takové mušky, co lítají v hejnech a žerou psům břicha a uši a mně serou? Jednou jsem se nasrala a lítala po zahradě s Raidem a stříkala to na ně, a zbytek Raidu pak snědl Ferdík.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:27
- Nahlásit
Mucholabka
Diskuse (ryze odborná) na toto téma (včetně fotografií) proběla v minulosti tady:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_3988_0.html#21
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:28
- Nahlásit
Ovšem Honzův recept na antikloší deratizaci mi připadá dost nebezpečný při představě, že si jej vyrobí všichni majitelé psů a rovněž i všichni majitelé psů po vzoru Honzy vysosnou zbytek (tj. láhev bez 2 dcl) vodky a půjdou venčit. To bude teprvá psina!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 09:48
- Nahlásit
Nesnáším KLOŠE, fuj sou hnusný.
Jdu si koupit vodku Garfield a Honza dík za recept.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:09
- Nahlásit
PetraK
hm nejlepčí je fíková
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2008 10:30
- Nahlásit