Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Sanicell a Flavobion
Autor Zpráva
Jassica
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:44
- Nahlásit

Zdravím vás vespolek,
už jsem zase tady a vyptávám se Ráda bych se vás zeptala zda znáte přípravek Sanicell (od firmy Alavis). Jak jsem tady už někde říkala, moje holka má jetarní nedostatečnost. Má dietu HLD od Trovett (doufám, že jsou tam dvě "t") a bere Flavobion. Jedna veterinářka mi doporučila Sanicell tak jsem ho dnes začala dávat. Znáte někdo tento přípravek? Jaké máte zkušenosti?

Jinak bych chtěla poděkovat všem co už mi tady radili, vždycky sem přijdu vyzvídat a poradíte takže velké díky.

Jassica
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 16:46
- Nahlásit

* Jaterní dietu (pletou se mi prsty na klávesnici).

tipetka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 15:52
- Nahlásit

Zdravíčko,
moje malá (13 let, fenka ratlíka) má taky hrozné testy jaterních enzymu. Náš veterinář nasadil dietu, taky Flavobion, no všechno ostatní zamítl. Chtela jsem Sanicell, Hepatosan(firma Alfavet), B-komplex a C-vitamín, čaj z ostropestřce...Prý ne a ne a ne- u nás se neví co tento stav spúsobilo- možná proto nám nic nepovolil. Tvrdil, že až po kontrole krve zjistíme, jestli je postup správný a jestli ne, budeme spekulovat dát. Nedala jsen se a konzultovala dál- každej další vet. mi s klidným svědomím povolil všechno...Vyberte si! Já jsem nasadila Sanicell a čaj z ostropestřce, víc si netroufám. Držím pěsti, ať se hafanúm daří!!!

Hani
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2009 21:39
- Nahlásit

Na jaterní dietu je možný také SIMEPAR. Má někdo zkušenosti s tímto lékem?

Cesmina
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2009 08:19
- Nahlásit

U modrejch propaguji ostropestrec. Mam dojem, ze tim nic asi nezkazis a casto pomuze. Kamosovi alkoholikovi taky pomaha :=))

Jassica
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2009 09:04
- Nahlásit

Cesmina
Jo, to je úžasná bylina.

tipetka
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2009 09:04
- Nahlásit

zdravíčko,
prosím vás, nemáte někdo skušenosti s hepatoprotetikami? Užíváme flavobion ale stav se nelepší-spíš troch zhoršuje. Chci přejít na Lagosu, ale nemám jistotu...nemáte skušenosti?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání