Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Extrémní slinění...
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 10:04 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Tož se vás jdu na něco optat...

Před nějakou dobou jsem dala Mambě (JRT, 5 kilo asi, 10 měsíců) na véču syrový kuřecí maso. Pak jsem ji zavřela do bedýnky a odešla na pár hodin. Po návratu domu a vypuštění na dvůr začala strašně slinit. Ale tak, že pod ní v momentě byla louže. Docela mě to vyděsilo, ale v telefonické konzultaci s veterinou mi bylo řečeno, že to může mít i ze zkaženýho masa třá. Tož jsem myslela, že to maso mohlo být chycený a neudělalo jí dobře. I když mě se zdálo v poho a druhýmu psovi nic nebylo. Čubka od tý doby syrový kuřecí nechtěla... Po pár tejdnech ovšem nenažranost zvítězila a uzmula si kus syrového, když ho dostal Máfo. Opakovalo se to samé. Po několika hodinách, po vypuštění z bedýnky na večerní venčení opět slinění jako prase... No, tak jí prostě kuřecí maso nechávám projít varem a v pohodě. S jiným masem se jí to nestává.

Ale včera mě zarazilo to, že požrala granule (Royal Canin sensible 25 - nekupuju to, ale měla jsem vzorek) a když jsem se cca po sedmi hodinách vrátila a pustila ji se vyčůrat na dvůr, tak se vrátila s pěnou u huby. Teklo to z ní tak, že promočila celej ručník. Jo a nutno podotknout, že ten RC jedla už druhej den a předtím nic...

Tak teď nevim, co s tím? Nenapadá vás něco, nesetkal jste se s tím někdo?

Dines
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 10:12
- Nahlásit

bullvnouzi
To prostě jen slintá, bez jakýchkoliv jiných "příznaků" ?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2008 10:26
- Nahlásit

Dines
Jo. Jen prostě začne strašně pěnit a slinit.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání