| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 18:34
- Nahlásit
Nemáte nějaké typy, kde se "lacině" (nikde,já vím) koupí přípravky na klouby- Chassoton, caniviton...atd
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 18:42
- Nahlásit
(
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:13
- Nahlásit
žanda
Běž na forum Labradorský retriever a zeptej se na Jany33.
Já ten odkaz vždycky zapomenu, ale vím že např. u Canivitonu forte je rozdíl v ceně cca 200,- a to už je docela znát
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:09
- Nahlásit
http://www.komvet.cz/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:09
- Nahlásit
www. komvet.cz
Sekce volně prodejné vet přípravky. Pro fyzické osoby neplatí limit 3 tis., můžeš objednat za kolik chceš. Ty cenové rozdíly jsou opravdu velké
|
RenataL
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:03
- Nahlásit
artrocan na altercan.com je o 10 % levnější, když je pes zaregistrovaný v národním registru, ale musí se při objednávce zadat číslo čipu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:29
- Nahlásit
Byla doma, kdy jsem ceny těchto produktů dost sledovala a snažila se broukpytlíkovsky vydedukovat, který je nejvýhodnější. Nemluvím o prodejních místech, to by se člověk musel zbláznit, ale o produktech. Nakonec mi tehdy (nevím, jak je to dnes) vyšlo, že ono to vyjde celkem na stejno, neboť co je levnější je zase na kratší užití nebo méně účinné látky a co je drahé, je na dlouho, nebo mnohem účinnější apod. Takže od té doby kupuji jen Alavis, přímo ze stránek výrobce na dobírku a neřeším...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 18:07 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
Vepřový nožičky .. jedna za padoš, levnější už asi nic nebude
A VO ceny dostane člověk leckde na živnosťák nebo CHS
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
Díky všem za info. My musíme produkty střídat,neb máme brát nepřetržitě a to prý nesmí být jeden přípravek ,ale uvidím ještě co mi řeknou ve středu v Českém Brodě.
renesko- vepřové nožičky-dobrý, jen my nesmíme vepřový )
psíček- a víš že jsi mi dal typ- zkusím kluka co mi dováží dietu )
Katrin- máš pravdu, u Canivitonu to bylo dokonce víc jak 200, pokud si dobře pamatuju -prodej od vete a dlouhé hledání na netu )
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:56
- Nahlásit
žanda
Proč se nesmí brát jeden přípravek nepřetržitě? Bavila jsem se na toto téma s MVDr. L. Duchkem a ten proti tomu brát jeden přípravek nepřetržitě nic neměl. Boban bral nepřetržitě několik let Alavis a teď je pár let na Proenzi 3 (pro lidi, stejné složení jako Alavis, ale levnější) a Brixák je na Proenzi už rok a jsou živí
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:19
- Nahlásit
WhiteWolf
Mě zase vete řekl,že pokud jeden přípravek,tak ob měsíc....tak nevím.........
Pojedu k Mvdr.Musilovi,tak pokud to nezapomenu,tak ho musím vyzpovídat. Ale to abych si udělala seznam ),na co vše se chci zeptat,abych na něco nezapoměla.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:21
- Nahlásit
Jak dávkujete přípravky určené lidem? Mám 7 měs. BSP, a zhruba 3 měsíce mu preventivně(problémy žádné nepozoruji) na doporučení známé dávám půl tbl. ORTOPRIMU, ale nevím, jestli bych mu neměla zvýšit dávku, protože už má skoro 40 kg...
Složení:Glukosamin sulfát 500 mg/tbl
Chondroitin sulfát 250mg/tbl
MSM 200 mg/tbl
Křemík (jako SiO2) 10 mg/tbl
Pro člověka je uvedena dávka 3 tbl. na den
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:27
- Nahlásit
Jinak pro zajímavost výše zmiňovaný Ortoprim stojí 90 tbl asi 250 kč (abych učinila zadost tématu )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 09:35
- Nahlásit
Naši dva dysplazkáři berou celoročně Nutradyl a Artican/Artidual a nevidím v tom žádný problém. Vzhledem k tomu,že pesům nic jiného tak dobře nazabírá,měnit nebudeme.
Mimochodem zrovna Nutradyl má poměrně nízké dávkování oproti některým jiným přípravkům
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 12:26
- Nahlásit
žanda
Ahojky žandi, MVDr. Musil je výborný ortoped, operoval nám Charlieho...My jsem dávali od štěnda Alavis bez pauzy a v roce operace...pak nám MVDr. Musil nasadil Nutradyl, ten jsme dávali rok bez pauzy a teď ho dávám vždy 3 měsíce pak 3 měsíce pauza atd. Také ho nakupuji u komvetu je tam asi za 535Kč a v Brodu to bylo kolem 700,-Kč...i když se u komvetu platí poštovné, myslím 90Kč, pořád to vyjde líp, kupuji tam i kapky do uší, pastu na zuby....Dej vědět jak se Garrouškovi daří, drbu ho za ouškem
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
HanuleGR
Ahojky, ráda tě vidím, vím že je dobrej, proto je moje poslední záchrana asi. Sice te'd bylo nějakou dobře,ale tělo si asi zvyklo a už nechce spolupracovat. Tak prostě ještě risknu Brod- jen je to tam prý teď rozkopaný a já mám orientační nesmyl,tak snad to těma objížďkama najdu. No jede se mnou syn,tak se nebojím )
Ve středu tam jedeme, tak pak se nějak ukaž, písnu ti,jak jsme dopadli.- a prosím drž nám palce )
..že drbu Charlieho.... )
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
žanda
Samozřejmě, palce držím! My jsme tam prvně bloudili Nějak blbě jsme sjeli z dálnice a přijeli jsme z jiné strany než jsme měli a pak jsme se proplétali jednosměrkama, pakárna, podruhé už to bylo dobrý, ale cestu Ti nepopíšu, též mám orientační nesmysl.... Určitě to zvládnete, hlavně, aby Garrymu pomohl...Jinak s Feekem plánujeme ZOO, pravděpodobně 18.10., kdyby ses chtěla přidat....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 15:57
- Nahlásit
HanuleGR
Haninko, já nemám dálniční známku-čili pojedu po Kolínské-jak mi bylo doporučeno-tedy pokud ji najdu )
Do Zoo bych musela bez psa- to by Garry neušlápl a kdo ví, zda nebude potřebovat "domácí péči" a nebudu s ním nakonec doma.
To mě mrzí, s Fíí jsme to už plánovi z jara,ale vyšlo to nastejno.
Tak za mě Fíí i Rocca moc pozdravuj a pošlete mi nějaký fotečky!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 16:00
- Nahlásit
žanda
Mě teď v září Musil operaval psa a dostali jsme Nutradyl, ale jak je to s délkou podávání netuším, asi se budu muset přeptat při kontrole.
Jinak objížďky jsou tam super, já tam bloudila poprvé, když jsme jeli na rtg a pak když jsme jeli na operaci, tak jsem si říkala, že jako super že už to znám a ouha, když jsem jela odpoledne pro psa, byla zavřená i cesta těsně před klinikou a to už jsem se fakt musela vyptat na cestu.
Tak přeju pevný nervy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 16:01
- Nahlásit
Ten Komvet pošle i jednu pikslu? Já tam teda četla, že minimální objednávka je za 3 tisíce a to se mi zdá jen na kloubní přípravky dost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 16:21
- Nahlásit
Maya
I jednu pikslu. Ta hranice 3 tisíce platí pro firmy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:25
- Nahlásit
jana33
Díky, tak to je super.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:35
- Nahlásit
Maya- jo tak to jsi mě vážně potěšila , to abych fakt vyjela před svítáním,abych tam byla včas- nebo vůbec )
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:07
- Nahlásit
žanda
Doufám, že bude Garry v pořádku, budu na vás myslet!Fee i Roccovi vše vyřídím, snad nám tentokrát ten výlet vyjde
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:42
- Nahlásit
Hanule, hlavně ať vám vyjde počasí!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
HanuleGR
Ahoj!! O Feekové jsem neslyšela dlouho, kdy jdete do té zoo? Odpol nebo dopoledne? Že bych se třeba přidala Ovšem jestli budu doma.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:14
- Nahlásit
WhiteWolf
Ahojky, měly bychom jít tak nějak po poledni, abychom se tam obě nějak stihly dostat....ale ještě to není na 100%, domluva den předem to jistí Určo budeme rády, když nás bude co nejvíc
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2008 17:25
- Nahlásit
HanuleGR
Už jsem mluvila i s Fíčkovou, prý vám výlet nevyšel.... tak třeba z jara už budeme moc jít s vámi, pokud se vše zadaří.
|