Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Boule na ocasu :-(((
Autor Zpráva
redhead
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 16:38
- Nahlásit

Tak máme zase problém Psovi se na ocasu udělala asi před 14 dny boule, včera jsme byli u veta, myslel, že jde o cystu, tak to propíchl, ale místo vody z toho tekl hnědý blivajz, doktor nastříhl kůži, aby to mohl vyčistit, a pes tam má díru až na kost Nemám tušení, z čeho to může mít, doktor taky neví... Zkusím sem dát fotky, viděli jste něco podobnýho?? Doktor mi na to dal nějakou desinfekční vodičku, která taky staví krvácení, pes si to nelíže, nekouše a asi ho to ani nebolí.

redhead
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2008 17:45
- Nahlásit

koukám, že se ty fotky nezobrazujou, tak se hodím link: http://adelavonbrit.rajce.idnes.cz/Samsung_U_600/

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 08:31
- Nahlásit

redhead
koukám,že si s těma vete taky nedáš pokoj,co..........z fotky není poznat v jaké části ocasu to je,ale pokud je to tam,co by se normální pes kupíroval,není to třeba zánět od pohlavní žlázy?

redhead
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 09:58
- Nahlásit

žanda
je to asi v půlce ocasu... docela se to zatahuje, nehnisá to, tak snad to bude dobrý, jen mě zajímalo, co by to mohlo být

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

redhead
třeba se tam o něco píchl,a teď to zhnisalo, chudinka malej.

redhead
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

žanda
je to možný, já si jenom vzpomínám, že ho někdy v létě kousnul do ocasu jorkšír, tak to možná má z toho.
No krom tý boule ještě celý víkend zvracel a měl průjem, takže jsem si užila

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 12:21
- Nahlásit

redhead
mě stačí naše pajdání (fakt to máme chvíli dobrý,pak zase chvíli nic moc-už to asi lepší nebude-ale štve mě to-čekám na další zabrání homeo).

On si to koukám vybírá hezky hromadně,aby ses fakt nenudila,co?

redhead
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 13:00
- Nahlásit

žanda
Přece nebudu doktorům nosit peníze po troškách, když jim tam pak můžu nechat najednou balík
To má furt tu cystu na noze? To je fakt děs, takový psiska a furt nějaký problémy

žanda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2008 21:59
- Nahlásit

redhead

tu cystu má v kloubu- není mrcha vidět a prostě ji asi nepraskneme, nebo co.........

jo to je fakt, když už dávat prachy někam tak jednorázově,člověk se tak nenaběhá)

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání