Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Vypadá jako po flámu
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

Včera ráno Ríša vypadal jak po flámu - měl takový "divný" pohled - oči jakoby opuchlé (kdyby to byl člověk, řeknu, že má pytle pod očima) a slzel. Nastydlý není, výtok je čirý, myslím, že to spíš bude reakce na prašné prostředí - oblíbil si na zahradě takový starý přístřešek plný prachu a často tam odpočívá. Odpoledne vypadal líp, ale pořád se mi zdá, že slzí trošku víc než normálně. Veterinář tu bude až v pondělí, tak se chci zeptat, čím bych mu mohla oči ošetřit, abych mu náhodou víc neublížila než pomohla. Ophtalmo Septonex kapky? Nebo je to zbytečné a stačí čistit mokré cestičky pod očima (Vetriderm čistič očí)?

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:19
- Nahlásit

corgi
Mslím si že kapkami nic nezkazíš a aspoň mu ty oči opláchneš

Měla bych podobný téma "CHOVÁ SE JAK SJETEJ"
Leze za mnou, tlemí se jak momentálně zaostalej, vstává o dvě hodiny dřív než normálně, neposlouchá a pořád čůrá - takže otázka je - může být nastydlej? Něco si vynucuje a možná je to venčení (on si nevynucoval nikdy nec, a teď mě najednou natvrdo budí, pořád obtěžuje, a z rána mam od něj dokonce slušivej šlic přes oko :mad
Kdyby byl nastydlej a vynucoval si takhle teda častější venčení, co s ním?

corgi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:21
- Nahlásit

Dines

Tak u me uz se to vyresilo, asi to bylo vazne z prachu, bez jakehokoliv zasahu je dneska naprosto OK (az na vypadly spicak - vymena zubu pokracuje) No a u tebe - neni to puberta? Pokud ale porad cura, i kdyz predtim vydrzel, mozna by stalo za to zeptat se veta.

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:45
- Nahlásit

corgi
Hele, už ani nemam pocit že by nějak víc čůral, ale zato mě budí čímdál usilovnějc a brutálnějc Asi jak zjistil že to funguje ....
A pubertu už snad máme za sebou - tak možná podzimní "deprese"

Jassica
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:07
- Nahlásit

Tohle je trochu mimo téma, ale také vám pejsové dělají to, že chvíli (cca 10-20 vteřin) třeba jen tak civí upřeně na zeď nebo skříň aniž by tam cokoli bylo k pozorování?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:14
- Nahlásit

Dines
nemůže to bejt tim, že je zas období, kdy hodně fen hárá?

Dáška
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2008 18:30
- Nahlásit

Jassica
Jo, možná jen poslouchají nějaký vzdálený zvuk, co my ani neslyšíme a soustředí se na něj. No ale někdy mi přijde, že vypnou a prostě čučí

Dines
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 09:23
- Nahlásit

Jassica
Tohle je trochu mimo téma, ale také vám pejsové dělají to, že chvíli (cca 10-20 vteřin) třeba jen tak civí upřeně na zeď nebo skříň aniž by tam cokoli bylo k pozorování?
Tak on takhle většinou kouká mým směrem, nebo někam za mě - jazyk dementně vyplazenej na bok - a po chvíli se jakoby probere , uvědomí si že musí vypadat jak idiou, tak rychle schová jazyk, zavře hubu, sedne se normálně rovně, a normálně se tlemí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2008 17:11
- Nahlásit

Dines
na mě takhle taky chodí čučet Bow, dělá to hlavně když se probudí, to příjde a jazyk mu leze a v\ypadá prostě jako totální retard a nebo když po mě chce nějaké jídlo, to je ten jazyk potom i takový rozeklaný... ale dělá mi to jenom občas, když má nějakou švihlou náladu a hlavně, když jsou ty háravky, to mi pak venku vždycky tam jakoby mele hubou, nevím, jestli to někdo znáte.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání