| Autor |
Zpráva |
Elki
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:16
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat jestli má někdo z vás zkušenost s touto veterinářkou která ordinuje na Praze 10. Mám problém s fenkou, sem tam má na kůži takové zvláštní stroupky, pořád si líže všechny packy a posledních pár týdnů fakt strašně smrdí, myslela jsem jestli to třeba nemůže být nějaká plíseň na kůži. To lízání pacek jsem nejdřív považovala za projev nudy, ale ona to dělá už i venku, najednou se zastaví a začne si je zběsile olizovat.Zakazovat nepomůže, tak jsem došla k závěru že jí to svědí. A navíc ten puch co je všude kolem ní, fakt hrůza. Doufám že mi pomůže a že to není jen další z těch co akorát tahaj z lidí peníze a nepomůžou. Díky za odpovědi.
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:32
- Nahlásit
Anální žlázky jí prohlíželi asi před měsícem a nic tam něměla, tak nevím..
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:57
- Nahlásit
Elki
velmi casto to byva smes bakterialni i plisnove infekce, oboji silne pachne, plisen po houbach a trochu jako kdyz cloveku tahnou nohy, bakterie dle toho, jaka tam je, veterinar by to mel urcit pod mikroskopem, ev. poslat do laborky a dle toho nastolit lecbu, dlouho se to hoji, je treba psa take hlidat, aby si nelizal, aby to nemokvalo (limec, ponozka, kosik), lze mezi prsty u nohou dat roztahovaci tampon, aby k tomu mohl vzduch.
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 13:07
- Nahlásit
Tak díky, dneska tam s ní zajdu. Snad je to dobrá veterinářka. Máme stálou veterinu na Spořilově, ale chci s ní dnes udělat delší procházku podél trati do Hostivaře, tak vyzkouším tuhle, máme jí přímo v baráku. Jsem zvědavá co se z toho vyloupne.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 13:31
- Nahlásit
Elki
hlavne bud trpeliva, tohle dlouho trva a nekdy je to vazne orisek to vylecit, kdyz nezabere neco, co by ti dala, neboj se tam vratit a rici to, vyzkousi se neco jineho
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 13:48
- Nahlásit
To určitě budu, jestli je to opravdu tohle, tak chudinka musí trpět tím svěděním. Nedávno měla vaginální zánět, pořád "sáňkovala" a právě jeden veterinář ji furt mačkál anální žlázky které neměla naběhlé, vůbec si s tím neporadil až když jsme šli k jinýmu tak ten to poznal hned. Přemýšlím kde by tohleto chytila, baví jí se venku pořád převalovat v trávě, tak jestli to nemá z toho. Nevím, napíšu jak to dopadlo.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:45
- Nahlásit
Elki
a dostala antibiotaka na ten vaginální zánět? není alergická na léky?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
žanda
ještě jednou, plísně totiž mohou být i z antibiotik....
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 15:09
- Nahlásit
Dostala jen antibiotickou mast a nějaký roztok a jednou teda injekci. Vidíš to by mě nenadpadlo, řeknu to tý vetce, dík
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 15:43
- Nahlásit
Elki
i ženská,pokud má tyto problémy může mít plíseň.........většinou se k tomu hned dává něco napotlačení.....u psa to asi nepředpokládají,ale mě dát injekci antibiotik,tak se taky udrbu a zblázním.........držím palce.
|
Elki
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 08:25
- Nahlásit
Ahoj, tak máme plíseň. Dostali jsme dvoje vitamíny, šampon a nějaký postřik ještě zvlášť na ty tlapky. Říkala že už je to pěkně rozjeté, sem si připadala jak psí tyran, hodila na mě při tom takový pohled.. léčba bude trvat minimálně 3 tejdny. Zatím to stálo litr a to mě naštěstí neposlala na rozbory, že to nejdřív zkusíme takhle. Jen kdyby to nezabralo. Tak doufám že to pomůže.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2008 08:29
- Nahlásit
Elki
když už se ví,co to je, je to dobrý...........držím palce.
|