| Autor |
Zpráva |
Vikula
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2008 16:58
- Nahlásit
Chtěla bych se zeptat,jaké máte zkušenosti s podáváním legaphytonu.Jeden veterinář tvrdí,že by se neměl užívat dlouhodobě,jiný zase nevidí důvod proti dlouhodobému užívání.
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 10:25
- Nahlásit
Vikula > Nn, my bereme něco obdobného ale s Legaphytonem jsem se ještě nesetkala. V nějaké diskusi tady navrhoval vet brát to 1x měsíčně (koukni semhle http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_7295_0.html), ale to jen mlžím jak říkám netuším.
Mimochodem, nezná někdo Zylexis? Zajímalo by mě jestli nezatěžuje organismus a jak účinkuje.
|
1moni
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 09:25
- Nahlásit
Ahojky.Moje 11letá fenka má také zvýšené hodnoty jaterních testů-nechávám ji už třetí rok dělat preventivně jednou ročně krevní rozbor-a tak sme dostali legaphyton na 14dní,máme brát jednu tabletu denně a pak znovu na kontrolní odběr.Prý je to s přihlédnutím k věku normální a nemám se nějak znepokojovat.ostatní hodnoty krevného obrazu má v normě.
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2008 16:05
- Nahlásit
1moni
Ahoj ,moje fenka má už dva roky hodně špatné jaterní testy a po rtg jí zjistili,že už je má hodně zvětšené a začínají jí utlačovat plíce.Už jsem vyzkoušela kdejaký přípravek na podporu jater,teď to zkoušíme se sanicellem.U toho legaphytonu toho moc zjistit nejde,příbalový leták neexistuje a i na internetu o něm žádné informace nejsou. Nejhorší je,že se v tom neshodují ani veti.
|