Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Lezou na psy lidský vši?
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:47
- Nahlásit

Nevíte někdo? Do prkýnka práce s bezdomovcema. Máme zablešený všechny klientský místnosti a než mi to kolegové řekli, tak se mi tu prošli oba psi. Kujwa drát práce. Jestli mi to donesou domů, tak mě jebne.

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:48 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

...to sou blechy psí, ty na človjeka nejdou...

Čéče asi jsem o zavšiveným psů zatím neslyšela, ale neumím si představit proč a co by jim v tom mělo zabránit.

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:55
- Nahlásit

Garfield
Možná krátký chlupy? Nebo ten smrad?

Garfield
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:57
- Nahlásit

Dines
No vzhledem k tomu, že bezdomáli asi Channel 5 nepoužívají, tak smradem to nebude..., i když není pes jako pes, občas by člověk "pad".

Rocco
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:17
- Nahlásit

Já myslím, že v případě nouze veš psem nepohrdne, ale člověk je přeci jen lepší - blechy vemou vše

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:21
- Nahlásit

No už jsem je zarpalitovala. Jsou nasraní, Máfo se poblil

Doma mám nějakej antiparazitární šampon z Biovety, tak půjdou rovnou do sprchy a bude.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:31
- Nahlásit

Pozor! Nás na přednášce upozorňoval ředitel KHS že jediný zaručený prostředek na vši je v současné době difusil H forte, proti ostatním jsou ty sfině prý odolný (ale mluvil o lidech, nevím jestli na ně někdo zkoušel psí šampón:lol

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:47
- Nahlásit

kokrvnouzi
Hele jak tak koukám na našeho OPPčkáře, tak naše desinfekční prostředky na to fungujou vcelku slušně. Je tu koberec mrtvých vší.

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:29
- Nahlásit

bullvnouzi
Starší syn je loni přinesl ze školy a během cca týdne jsme je měli všichni. Psi ne, ale je fakt, že ti do poslele nelezou.

dejavu
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:02
- Nahlásit

bullvnouzi
Ne, veš dětská není schopna přežívat na zvířatech. Ovšem pes má svou veš psí, viz zde http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes/vn ejsi-paraziti-psa

Pokud chceš o vších dětských a jejich hubení něco podrobnějšího, popsala jsem to tady, zajímala jsem o rezistenci vší na různé přípravky v průběhu let http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/medici na/valka-vsi---zaciname-konecne-vitezit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:52
- Nahlásit

Díky všem za odpovědi.

Stejně jsem na ně vyplácala celej arpalit a doma šampon od Biovety. Smrděj chemkama jak tchoři.

A v práci to byl dneska nějakej pán komplet vyplynovat, tak snad to bude w poho.

bambule
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:34
- Nahlásit

bullvnouzi
Máš úžasné zaměstnání

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:55
- Nahlásit

bambule
Moc se netlem a buď ráda, že tě to tu nepotkalo.

bambule
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:47
- Nahlásit

bullvnouzi
no neboj neboj,mě to zřejmě někdy taky brzo čeká. Před týdnem sem dokončila školu, ale čoveče jaksi se mi nic nechce bo co.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání