| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:47
- Nahlásit
Nevíte někdo? Do prkýnka práce s bezdomovcema. Máme zablešený všechny klientský místnosti a než mi to kolegové řekli, tak se mi tu prošli oba psi. Kujwa drát práce. Jestli mi to donesou domů, tak mě jebne.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:48 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
...to sou blechy psí, ty na človjeka nejdou...
Čéče asi jsem o zavšiveným psů zatím neslyšela, ale neumím si představit proč a co by jim v tom mělo zabránit.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:55
- Nahlásit
Garfield
Možná krátký chlupy? Nebo ten smrad?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 10:57
- Nahlásit
Dines
No vzhledem k tomu, že bezdomáli asi Channel 5 nepoužívají, tak smradem to nebude..., i když není pes jako pes, občas by člověk "pad".
|
Rocco
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:17
- Nahlásit
Já myslím, že v případě nouze veš psem nepohrdne, ale člověk je přeci jen lepší - blechy vemou vše
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:21
- Nahlásit
No už jsem je zarpalitovala. Jsou nasraní, Máfo se poblil
Doma mám nějakej antiparazitární šampon z Biovety, tak půjdou rovnou do sprchy a bude.
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:31
- Nahlásit
Pozor! Nás na přednášce upozorňoval ředitel KHS že jediný zaručený prostředek na vši je v současné době difusil H forte, proti ostatním jsou ty sfině prý odolný (ale mluvil o lidech, nevím jestli na ně někdo zkoušel psí šampón:lol
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 11:47
- Nahlásit
kokrvnouzi
Hele jak tak koukám na našeho OPPčkáře, tak naše desinfekční prostředky na to fungujou vcelku slušně. Je tu koberec mrtvých vší.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 16:29
- Nahlásit
bullvnouzi
Starší syn je loni přinesl ze školy a během cca týdne jsme je měli všichni. Psi ne, ale je fakt, že ti do poslele nelezou.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 17:02
- Nahlásit
bullvnouzi
Ne, veš dětská není schopna přežívat na zvířatech. Ovšem pes má svou veš psí, viz zde http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/pes/vn ejsi-paraziti-psa
Pokud chceš o vších dětských a jejich hubení něco podrobnějšího, popsala jsem to tady, zajímala jsem o rezistenci vší na různé přípravky v průběhu let http://www.dejavu-clanky.estranky.cz/clanky/medici na/valka-vsi---zaciname-konecne-vitezit
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2008 21:52
- Nahlásit
Díky všem za odpovědi.
Stejně jsem na ně vyplácala celej arpalit a doma šampon od Biovety. Smrděj chemkama jak tchoři.
A v práci to byl dneska nějakej pán komplet vyplynovat, tak snad to bude w poho.
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:34
- Nahlásit
bullvnouzi
Máš úžasné zaměstnání
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:55
- Nahlásit
bambule
Moc se netlem a buď ráda, že tě to tu nepotkalo.
|
bambule
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:47
- Nahlásit
bullvnouzi
no neboj neboj,mě to zřejmě někdy taky brzo čeká. Před týdnem sem dokončila školu, ale čoveče jaksi se mi nic nechce bo co.
|