Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Boláky u polštářků na packách
Autor Zpráva
archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 18:55
- Nahlásit

Našemu mopsíkovi se udělaly boláky zespodu na jedné pacině. Nevím, kde k tomu přišel, na ostatních packách to nemá. Poradíte co s tím? Čím mazat nebo máchat či co? Místní vet má na všechny podobné bolístky Chronicin, a tím to končí Díky za každý nápad a radu!

Dines
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:03
- Nahlásit

archie
A jak to vypadá? nebo kde jako zepsodu?

archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:50 - Změnil/a: archie
- Nahlásit

Jj, zespodu vedle polštářku. Vypadá to jak podlitý puntík. Je to růžový, podlitý, nemokvá to a špatně se mu chodí, tak jsem na to přišla.

pigie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:21
- Nahlásit

archie
Je to tvrde na pohmat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:49
- Nahlásit

archie
Zmenit veta. Muze to byt od osiny cokoliv, alergie, vrazeny strep atd. Tohle bych neresila po netu ale odbornou prohlidkou mopsika nekde jinde, nez u vaseho mistniho veta.

archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:56 - Změnil/a: archie
- Nahlásit

Fifi
Jasně. Jenže nejsem pojízdná, řidič může až v pátek, tak jsem to zkusila tady, kdyby s tím náhodou měl někdo zkušenost, tak bych to prozatím zkusila ošetřit aspoň dle rad, co bych tady vysondovala. (Nevýhoda malého města a neřidiče. a mopsíka v tomhle vedru v autobuse táhnout nemůžu.)

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:01
- Nahlásit

archie

co zkusit aspon hypermangan?

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:08
- Nahlásit

archie
jinak to muze byt napr. alergie, plíseň, poleptání,
otlak, reakce na horký asfalt, autoimunitní onemocnění či přecitlivělost na nějakou složku krmiva... po netu to nezjistime, casto si ale pesan packu lize a tim to zhorsuje

archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:00
- Nahlásit

Miju
Díky, tak to tedy vymáchám v tom hypermanganu. Už jsem to koupala v roztoku Betadiny. Namazala jsem to Framykoinem, ale zdá se, že jak je to mastné, tak to víc napuchá snaží si tlapku blízat, ale zespodu tam nedošáhne, takže dobrý. Asi by to mohlo být to poleptání, odpoledne jsem zjistila, že tady stříkali jakýmsi fujtajblem trávu okolo chodníků, někdy minullý týden, takže je možný, že si do toho jednou ťapkou šlápnul... Na krmivo snad ne, sice jsme teď dali nový granulky, ale to si myslím, že by snad měl na všech tlapkách ? Nebo já nevím

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

archie

ahoj Mirko , to je mi líto, že má placatej čumáček takovou bolístku . Aspoň mu to za mě pofoukej. Držím moc palce...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:07
- Nahlásit

archie

A Alaptid?

archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:07
- Nahlásit

maixnerova
Díky Šári, Tvoje pofoukáníčko na naše bebíčko bude ta nejlepší meducína!!! )))

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:11
- Nahlásit

archie

, zkoušela jsi Alaptid? Kdybys potřebovala zas pošlu...

archie
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:59
- Nahlásit

Zítra vymáchám v Hypermanganu a namažu Alaptidem, dobrý nápad,tetooo Díky za radu, a Archie děkuje za pofoukáníčko Zatím Alaptid mám, ale moc děkuju, jak budu potřebovat, tak se určitě ozvu, jsi zlatá! Oba mopsouni posílají pozdravy velké dvojce T+K

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 23:03 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

archie
Oba mopsouni posílají pozdravy velké dvojce T+K

velká dvojka si vybojovala nový kolektivní jméno Bob & Bobek

Určitě dej vědět jak se Archie má, dobrou

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání