| Autor |
Zpráva |
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:13
- Nahlásit
Ahoj,
prosím nevíte někdo o nějakém fakt super homeopatikovi?
Potřebuji kontakt, abych ho mohla předat kamarádce.
Díky moc
|
Houšková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:29
- Nahlásit
Homeopatika neznám, ale mám kontakt na výborné přírodní věci z číny. Máme s tím nejlepší zkušenosti a poznatky o velmi účinné léčbě.
houskova.j@atlas.cz
|
Hanka20
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:32
- Nahlásit
Houšková
Děkuju, předám kamarádce, aby se Vám ozvala.
|
Radecha
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:32
- Nahlásit
Hanka20
Nevím, jak se pozná, že je homeopat fakt super (nemám s tím zkušenosti), ale hodně se tomu věnuje MVDr. Simona Müllerová (píše do PPČ).
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 10:56
- Nahlásit
Z vlastní zkušenosti můžu doporučit zmíněnou MVDr. Simonu Mullerovou - mobil na ni je 602/ 559 860,
web: http://www.trojskykun.com/index1.html
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:00
- Nahlásit
Taky kurýrujeme u paní Mullerové
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:07
- Nahlásit
Hele, můžu se zeptat, jaký máte zkušenosti a jak je to asi drahý? Na radu kámošky jsem teď použila homeopatika na zlomený prst a mám pocit, že to zabralo, ale protože magor si zlomil další, ráda bych zjistila, jestli není něco přírodního, co by podpořilo pevnost kostí (vyšetření vyloučila "jiný vliv").
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:17
- Nahlásit
EngieB
Rozhodně je to levnější než klasická medicína. A na takovéhle věci by to určitě zabralo. Oni každá homeo stojí jinak,ale pro příklad - teď jsem si byla pro "dodávkau" na poště - byla tam čtvery homeopatika v té největší potenci, dvoje ještě překápnuté bachovkama a k tomu velké bylinkové kapky a platila jsem tisícovku. Netuším,kolik kuliček v jedné tubičce je,ale dávám ze tří tři dvkarát denně a z jedné tři jednou denně
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:27
- Nahlásit
jana33
Já právě koupila nějakej kostival a bylo to překvapivě levný. Asi se do toho obuju, klasická veterina mi nepomůže, prej se s tím budu muset smířit, když je pes takovej šikula (třetí zlomený prst, teda spíš prasklá kůstka, ale von je fakt magor, furt někde padá a zakopává, bo pod nožičky se dívat je velký zdržení ), takže hledám podpůrný možnosti a tohle se mi celkem líbí. Aneb prostě mi přijde, že možná pomůžu, ale rozhodně nepokazím
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:33
- Nahlásit
EngieB
Kostival je super a může se dávat i preventivně. Mrknu se ti doma, jak se používá při prevenci nebo i na jinou kytku,co by pomohla
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:16
- Nahlásit
Co se týká Boironu-homeopatik, tak v každé "tubičce" je 80 kuliček.
Většinou stojí 1 tubička od cca 55,- do 80,- Kč. Ale záleží i na tom ředění atd.
Rozhodně je homeo lacinější jak "klasická" léčba, s tím musím jen a jen souhlasit!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:20
- Nahlásit
Dana a Day
Myslím,že v téhle cenové relaci jsou ty volně prodejné homeo v nejnižší potenci. Ale jinak souhlasím,do tisíců tu jako u klasiky nejde
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:41
- Nahlásit
jana33
To budeš hodná! Díky! Hele a dá se to objednávat přes net? Máš nějaký odkaz? Jestli to můžu dávat preventivně, jdu do toho!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:46
- Nahlásit
EngieB
Homeopatika ti objednají v každý lékárně,ale tam bych se opravdu zkontaktovala třeba s tou Mullerovou,bývají tam rozdíly i třeba vzhledem k povaze a temperamentu psa apod. Bylinky taky v lékárně nebo i přes net (lékárny mají ty hlavní,ale jinak nic moc)
Co se týká přírodních doplňků,mám dobrou zkoušenost s obchodem www.prozdravi.cz (můžeš se tam taky kouknout,co radí na kosti), co se týká bylinek tak www.cestabylin.cz
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:25
- Nahlásit
na naši cystu (veterinář pravil,že pokud vyndá zničí kloub) mě v první fázi pomohl mvdr. Štourač milan- na netu má poradnu.........a musím říct, že to pomáhá.
jinak mám ještě normální homeopatku (pokud je v ČR) a ta nám pomohla i s alergií.......
homeopatika si normálně kupuji v lékárně a kupodivu mi vždy prodali i ty, co prý jsou na recept.........
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:21
- Nahlásit
No vidím to, že by to asi chtělo odborníka. Neznáte někdo homeopatika v Brně a okolí, kterýho byste doporučili? Já jsem se v těch produktech ztratila
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:18
- Nahlásit
EngieB
V Brně je zmiňovaná paní doktorka Mullerová, máš na ní odkaz nahoře
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:21
- Nahlásit
jana33
Jo ta je z Brna??? Jdu to omrknout, díky!
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2008 17:37
- Nahlásit
A nevíte někdo o nějakém šikovném obchodu kde se dají sehnat ty složky co jsou v kuličkách (teď mám na mysli obecně)? V kuličkách je totiž na nás asi moc cukru (trávicí potíže po použití).
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 22:15
- Nahlásit
Jassica
to netuším,ale co zkusit právě ještě přidat homeopatika na trávení?
nebo bych zkusila byliny z klášterní zahrady, my máme teď lymfavit a zabírá i tam,kde jsem ani ani netušila, že by zabrat mohl....
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:41
- Nahlásit
žanda > Homeopatika na trávení ee, vadí ten cukr. Na klášterní zahradu se podívám, děkuji ti za typ ))
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 12:43
- Nahlásit
Ou, špatný smajl )
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 13:52
- Nahlásit
Jassica
přesto ,že je beru taky mi moc sladký nepříjdou, pak teprve jeden vidí, že ne vše zabírá všude.
na těch našich kapkách je net adresa- zkus se tam podívat
www.herbavitalis.cz
|
Jassica
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 15:27
- Nahlásit
Díky, určitě se podívám
|
whiskey
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2010 10:05
- Nahlásit
EngieB
dobrý den, píšete že máte zkušenosti se zlomeným prstem u psa, můj pes si zlomil prst a zachvíli s ním jdu na veterinu tam dát hřeb, ale nevím jestli to je nutný nebo ne... poraďte
|
jindra67
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
chci se zeptat, nevíte jestli se dá k doktoru Štouračovi chodit i normálně - očkování a tak. Slyšela jsem ,že velmi milý ke zvířatům. A myslím si, že cenový rozdíl by neměl být velký
|